Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φανατικά υπέρ της ανακύκλωσης η Καλλιθέα

Μπράβο στους κατοίκους!
Μεγάλη οικολογική συνείδηση δείχνουν να έχουν οι κάτοικοι της Καλλιθέας. Καθημερινά, εκατοντάδες συμπολίτες μας ανακυκλώνουν τα σκουπίδια τους στους ειδικούς κάδους που έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικά οι μπλε κάδοι είναι ασφυκτικά γεμάτοι από χάρτινες συσκευασίες, συσκευές, κουτιά από πίτσες, χαρτόνια, απορρυπαντικά, χαρτοσακούλες, αλουμινένια κουτάκια από αναψυκτικά, μπύρες, απορρυπαντικά, είδη καθαρισμού, σαμπουάν, αφρόλουτρα, αποσμητικά, πλαστικές σακούλες, φιλμ περιτυλίγματος κ.α. 

Αλλά και οι κάδοι που αφορούν αποκλειστικά «μόνο γυαλί» δείχνουν σιγά-σιγά πως κερδίζουν το στοίχημα της ανακύκλωσης, μιας και καθημερινά αυξάνεται η ποσότητα των προϊόντων μέσα σε αυτούς. 

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω εικόνες, η Καλλιθέα είναι φανατικά υπέρ της ανακύκλωσης και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό...






6 σχόλια:

  1. Δεν φτάνει να κάνουν ανακύκλωση, θα πρέπει να την κάνουν και σωστά, Τα χαρτοκιβώτια και άλλα κουτιά θα πρέπει να τα διπλώνουν και να μειώνουν τον όγκο τους διότι τι να την κάνεις την ανακύκλωση αν βάλεις δύο τρία χαρτοκιβώτια και γεμίσεις τον κάδο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν τίποτε άλλο.
    Άρα ανακυκλώστε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό είναι πως πριν περάσει ο δήμος να τα μαζέψει περνάν οι γύφτοι και κάποιοι ρακοσυλλέκτες και αδειάζουν τους κάδους, και τα πηγαίνουν τα ανακυκλώσιμα υλικά για πούλημα για προσωπικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ναι και ότι δεν χωράει τα πετάνε στους κάδους πριν την οδό Φώτη Κόντογλου και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και εμείς δεν έχουμε που να βάλουμε τα δικά μας,να ζητήσουν και άλλους κάδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φωτογραφίες δείχνουν οτι ο Δήμος δεν κανει σωστα τη δουλειά του. Τι κατάσταση ειναι αυτη με τ ανακυκλωσιμα; Με εναν αέρα, τα μισα θα ειναι στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανέκδοτο ακούγεται αυτό πριν λίγες μέρες πηγαίνοντας να πετάξω σκουπίδια στον πράσινο κάδο ανοίγοντας είδα μέσα ολόκληρη λεκάνη wc και μπιντέ μαζί!!!Δίπλα δλδ δεν μπορούσαν να τα αφήσουν? Και συνέχεια στους πράσινους έχει χαρτόκουτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρε μήπως είναι ειρωνικό το δημοσίευμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ