Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήγαν στον Βέρτη η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης βρέθηκαν η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις. Το αγαπημένο ζευγάρι της show biz διασκέδασε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο με την παρέα τους ακούγοντας τον επιτυχημένο λαϊκό ερμηνευτή. Το μοντέλο από τη Βέροια που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM και ο γιος της Μαρίας Καλάβρια διατηρούν σχέση το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ τραγούδησαν αγκαλιά τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη. Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα:








7 σχόλια:

  1. Εδώ ο κόσμος χάνεται κ το νινι στην προκειμένη ο βεροιωτης χτενιζεται .Δεν έχουν αλλά θέματα να γράψουν κ ασχολούνται με την ψωροφαντασμενη Ιωαννίδου.θαρεις κ είχαμε σκασιλα δενπορουσαμε να φάμε κ να κοιμηθούμε έλεος Βεροιώτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον καιρό θα μάθει ότι στις στημένες φωτογραφίες δεν κοιτάμε τον φωτογράφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος ρε βεροιώτη! Δημοσιογραφία είναι αυτή; Ποια είναι η κ. Ιωαννίδου;Το πρότυπο για τη νεολαία μας; Να τη χαίρεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτελους,ενα σοβαρο νεο. Να ζησουν και να τους θυμομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα.ελεοσ πια.ενταξει καλά κάνει το κοριτσάκι,αλλά δεν μας νοιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ινο Φαις τι δουλειά κάνει και γιατί πρέπει να μαθαίνουμε που πηγαίνει με την Ιωαννίδου;(Σοβαρή προσωπικότητα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ