Quantcast

http://picasion.com/

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η εικόνα της Ιωάννας στο δικαστήριο - Δικηγόρος της δράστριας ανέλαβε ο Κεχαγιόγλου

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί η 35χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε πριν από περίπου 1,5 χρόνο επίθεση με βιτριόλι. Οι εικόνες σήμερα το πρωί στο δικαστήριο συγκλόνισαν. Η γυναίκα που πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είδε την εικόνα της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, εξαιτίας της αδιανόητης επίθεσης της Έφης Κακαραντζούλα, βρήκε το ψυχικό σθένος, ένα τεράστιο απόθεμα δύναμης, να βρεθεί σήμερα στο δικαστήριο και μόνο με την παρουσία της να δείξει σε όλους τι της συνέβη εκείνο το πρωινό της 20ής Μαΐου του 2020. Τότε που, καθώς πήγαινε στη δουλειά της, δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαραντζούλα, η οποία της είχε στήσει «καρτέρι» στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα.

«Μπράβο Ιωάννα», φώναζαν όσοι έτυχε να βρεθούν σήμερα στην είσοδο του δικαστηρίου, ενώ τη χειροκροτούσαν καθώς κατευθυνόταν προς την αίθουσα που θα αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της, για την οποία έχει η ίδια μιλήσει σε συνεντεύξεις της, εξηγώντας ότι πρέπει να τη φορά διαρκώς, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έφθασε λίγο μετά τις 9 στο δικαστήριο, συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της, τον κ. Αλεξανδρή και τον κ. Λύτρα. Η απόφαση να εμφανιστεί στη δίκη, όπως και οι δικηγόροι της εξήγησαν, ήταν προσωπική, το επιθυμούσε η ίδια, την ώρα που η οικογένειά της τη συμβούλευε για το αντίθετο.

Σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση της Ιωάννας και το ψυχικό σθένος που επέδειξε, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μην παραστεί σήμερα στη δίκη. Η εικόνα της Ιωάννας σήμερα στο δικαστήριο στην έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, συγκλόνισε και έστειλε δυνατά μηνύματα. Με την εικόνα της Ιωάννας ήταν σαν να ξεκίνησε και να τελείωσε μονομιάς η δίκη.

Δικηγόρος της δράστριας ανέλαβε ο Σάκης Κεχαγιόγλου

Την ίδια ώρα, μάλιστα, που η κατηγορούμενη επέλεξε να μην παραστεί στη δίκη και να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την Ιωάννα και συνεπώς τις συνέπειες των δικών της αδιανόητων πράξεων, όταν εκείνο το πρωινό της 20ης Μαϊου 2020 έστησε καρτέρι στην 35χρονη και της επιτέθηκε με οξύ αλλάζοντάς την ζωή μια για πάντα.

Ο Σάκης Κεχαγιγόλου δικηγόρος της Εφης Κακαρατζούλα, εξέφρασε την επιθυμία να συνομιλήσει με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία και δέχθηκε. Ακολούθησε μια τετ α τετ συνομιλία των δύο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βεροιώτης νομικός εξέφρασε στην Ιωάννα τη συμπάθειά του και τη θλίψη του για την περιπέτεια που περνά, αναφέροντάς της ότι δεν θέλει να τον παρεξηγήσει και ότι θα κάνει απλώς τη δουλειά του από εδώ και στο εξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ