Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Διαψεύδει υποψηφιότητά του ο Γιώργος Παπανδρέου

To Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών διέψευσε δημοσιεύματα και φήμες σύμφωνα με τα ορισμένα εξ αυτών ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται πίσω από υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ενώ σ΄ άλλα μιλούν για υπόγειες διαδρομές μεταξύ υποψηφίων. «Ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση και πως «το κριτήριο κάθε επιλογής που αφορά την Παράταξή μας και τη βιώσιμη, αξιόπιστη και αξιόμαχη προοπτική της, πέρα από τα πρόσωπα, είναι οι πολιτικές προτάσεις που αυτά εκφράζουν ώστε να καταστήσουν μια επιλογή ικανή να συμβάλει προς την κατεύθυνση της οικοδόμησης μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης».

Επιπλέον το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών υπογραμμίζει πώς απαιτείται αξιόπιστη πρόταση που «να απαντά πειστικά στα αιτήματα της κυβερνησιμότητας απέναντι στη δεξιά συντήρηση και της προοδευτικής αλλαγής, που αποτελεί το μεγάλο διακύβευμα για τη χώρα, αιτήματα που αναμένουν την απάντησή τους με θέσεις και προτάσεις ιδεολογικές και πολιτικές, εκ μέρους των ενδιαφερομένων να ηγηθούν μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης».

15 σχόλια:

  1. Γιατί μας το έκανες αυτό ρε Γιωργάκη ;
    Και ποιος θα μας μαθαίνει ποδήλατο και κανό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα καλό πρέπει να παραδεχτούμε ότι έκανε ο Γιωργάκης, ακόμη και εμείς που τον αντιπαθούμε.
    Διέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΣΟΚ το διέλυσε ο Βενιζέλος κύριε προπαγανδιστή

      Διαγραφή
    2. Και οι δύο,ο Γιώργος από άγνοια και Βενιζέλος από δόλο,και κακία.

      Διαγραφή
    3. στον (Ανώνυμος1 Οκτωβρίου 2021 - 1:19 π.μ.)
      κάνεις λάθος ο Σημίτης πρώτος ξεκίνησε τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, διαλύοντας πρώτα τις τοπικές οργανώσεις και μετά τα υπόλοιπα όργανα ελέγχοντας ο ίδιος αυταρχικά το κόμμα. μετά ο Γιωργάκης ακολούθησε την ίδια τακτική διότι τον συνέφερε και αυτόν, αλλά με την χρεοκοπία και το ΔΝΤ το εξέθεσε στα μάτια του κόσμου, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ με τη χρεοκοπία, αν και το δημόσιο χρέος ενώ δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά εκτινάχθηκε υπερβολικά την 4ετία του Κ. Καραμανλή. Όσο για το ρόλο του Βενιζέλου, αυτός παρέλαβε ένα διαλυμένο (από το Σημίτη) και ταυτόχρονα εκτεθειμένο κόμμα (από το Γιωργάκη), σε μια περίοδο δύσκολη για την πατρίδα, για τους πολίτες και για την πολιτική. Έβαλε τον εαυτό του στα δύσκολα ως υπουργός και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την ώρα που κάποιοι σαν τον Λοβέρδο έφευγαν από το ΠΑΣΟΚ και έκαναν νέο πολιτικό φορέα την (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας) και μετά το νέο κόμμα (Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα). Αργότερα τον διέγραψε η (ανύπαρκτη) Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ 4% που το διατηρεί στο ίδιο ποσοστό τόσα χρόνια τώρα και που διορίστηκε στην Εθνική Τράπεζα πριν τελειώσει τις σπουδές της και πήρε σύνταξη 51 χρονών.
      Έτσι έχουν τα πράγματα και αν κάνω κάποιο λάθος να μου το πείτε, να επανορθώσω.

      Διαγραφή
    4. προς τον (Ανώνυμος1 Οκτωβρίου 2021 - 9:34 π.μ.)
      Συμφωνώ, η αλήθεια όπως είναι. Και τώρα η Φώφη και ο Λοβέρδος θέλουν να γίνουν Πρόεδροι, να τρελαθώ τώρα ή μετά ;

      Διαγραφή
    5. Προς ss1960 θα σου υπενθυμίσω ότι ο Βενιζέλος δεν παρέλαβε κανένα ΠΑΣΟΚ αντίθετα έριξε τον Παπανδρέου με δόλια συνεργασία του Σαμάρα προκειμένου να πιάσουν τις καρέκλες ….σου θυμίζω ότι ο Παπανδρέου πήρε ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο κατηγορούνταν για λαμογιες και το έκανε κυβέρνηση με 44% ενώ μετά το πρώτο μνημόνιο κατάφερε και κέρδισε και τις δημοτικές νομαρχιακές σαρωνοντας όλους τους μεγάλους δήμους όποτε τα ρέστα ζήτησε τα από Βενιζέλο και λοιπούς
      Οσο για το λοβερδο οσο και να θέλει νικητής θα είναι ο ανδρουλακης
      Και όντως ο Παπανδρέου ταυτίστηκε με τη χρεοκοπία της χώρας χάρη στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ ενώ ο κυριως υπαίτιος ήταν λαγός Καραμανλής

      Διαγραφή
    6. Στον (Ανώνυμος1 Οκτωβρίου 2021 - 11:40 μ.μ.).
      Κατ αρχήν ευχαριστώ για τη συμμετοχή και την ανταλλαγή απόψεων.
      Δεν είναι στις προθέσεις μου να υπερασπιστώ τον Βενιζέλο αλλά κατά την άποψή μου δεν έριξε τον Γ. Παπανδρέου με πραξικόπημα, το Γιώργο τον έφεραν το ΔΝΤ και οι Αμερικανοί μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 και την αντίσταση του Κ. Καραμανλή στα σχέδιά τους σε σχέση με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΆΤΟ, αγωγό Μπουργκας Αλεξανδρούπολη κλπ (αν θυμάσαι) για να λύσουν τα προβλήματα με Τουρκία, Σκόπια, αγωγούς, ΑΟΖ κλπ κάποια από τα οποία τελικά έλυσαν με το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά μαζί με τη χρεοκοπία εξεθεσαν το Γιωργάκη στους πολιτες και έχασε και την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
      Για τις αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές που πήρε το ΠΑΣΟΚ προφανώς δεν ήταν άθλος του Γιωργάκη αλλά του ΙΣΧΥΡΟΥ ακόμα ΠΑΣΟΚ λόγω της κυβερνητικής παράδοσης τόσων χρόνων και της ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ τότε του ΣΥΡΙΖΑ.
      Χαίρομαι πάντως που και πάλι συμφωνούμε σε κάποιες εκτιμήσεις σε σχέση με το Λοβέρδο και το θέμα της χρεοκοπίας (έγινε και σε προηγούμενες αναρτήσεις).

      Διαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω ότι αν έβαζε και έβγαινε και πήγαινε σε εκλογές και έλεγε λεφτά υπάρχουν όπως τότε ότι ο κόσμος θα τον πίστευε και θα τον ψήφιζε ξανά..😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατομο με ειδικές ανάγκες. Απο το λεφτά υπάρχουν για να κερδίσει τις εκλογές , μας έσπρωξε στο χάος. ...λόπαιδο που τώρα κάνει γούστα. Τη ζωή του, αντι να καθίσει εδω να βγούμε απο τη λάσπη. Δεν φυτεύουν οι απο έξω τυχαία κάποιον υπάλληλό τους εδώ. Αυτός, ήταν πρωθυπουργός μας. Αρχηγός κόμματος. Χρωστούσε εκατοντάδες εκατομμύρια το κόμμα και αυτός στα γραφεία τους εγκατέστησε γυμναστήριο έναντι πολλών χιλιάδων ευρω. ΠΑΣΟΚ. Ο βούρκος με μπόλικη ασάνς υδρόθειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεφτά υπάρχουν ο Γιώργος, ενδυνάμωση της μικρομεσαίας τάξης ο Κούλης, χρέος το κόμμα του Γιώργου εκατοντάδων εκατομμυρίων,χρέος το κόμμα του Κούλη επίσης εκατοντάδων εκατομμυρίων και κάτι, γυμναστήριο χιλιάδων ο Γιώργος,τέταρτο falcon εκατομμυρίων ο Κούλης,παιδί του μπαμπά του ο Γιώργος, παιδί του μπαμπά του ο Κούλης,έχεις δίκαιο βούρκος με μπόλικη ασανς υδρόθειου,μόνο που εσύ έχεις την δεξιά σου μύτη βουλομενη και μυρίζεις μόνο από την αριστερή!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ