Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έγκριση ολιγομελών τμημάτων στην Ημαθία

Με συμπληρωματική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας εγκρίνεται η λειτουργία ολιγομελών τμημάτων Ομάδων Μαθημάτων Προσανατολισμού στην Ημαθία, αίτημα το οποίο είχαν θέσει επίμονα στην πολιτική ηγεσία ο Τάσος Μπαρτζώκας και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ειδικότερα, τα κάτωθι τμήματα θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν υπό ολιγομελή σύνθεση, διευκολύνοντας τους μαθητές που εξαρχής τα έχουν επιλέξει:

· Τμήμα Β΄ Τάξης Γυμνασίου Λ-Τ Ειρηνούπολης- Κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών

· Τμήμα Γ’ Τάξης Γυμνασίου Λ-Τ Ειρηνούπολης- Κατεύθυνση Θετικών & Σπουδών Υγείας

· Τμήμα Γ΄ Τάξης 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Βέροιας- Κατεύθυνση Διοίκησης και Οικονομίας

· Τμήμα Β΄ Τάξης 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Νάουσας- Κατεύθυνση Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος

· Τμήμα Β΄ Τάξης 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Νάουσας- Κατεύθυνση Πληροφορικής

· Τμήμα Γ΄ Τάξης 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Νάουσας- Κατεύθυνση Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας

· Τμήμα Γ΄ Τάξης 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Νάουσας- Κατεύθυνση Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού

Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκφράζει την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα της εξακολούθησης της λειτουργίας τους, καθώς όπως ο ίδιος δηλώνει «δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές να φοιτήσουν στα σχολεία και στις ειδικότητες που οι ίδιοι επέλεξαν».

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Δικαιώνεται μία κοινή προσπάθεια, η οποία έφερε απτά αποτελέσματα προς όφελος των μαθητών του Νομού μας, καθώς οι παρενέργειες από τη μη έγκριση των τμημάτων αυτών σε εκπαιδευτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο θα ήταν σημαντικές σε μία έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα δύσκολη υγειονομικά εποχή».

2 σχόλια:

  1. Μπράβο και ένα καλό νέο για τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λόγο άνθρωποι με τόσο κύρος ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου; Είναι κοινώς γνωστή η πάγια πολιτική της παράταξής σας να βάζετε 25 άτομα σε κάθε τάξη. Και το άρθρο αυτό αποσκοπεί να δείξει το δέντρο για μην δούμε το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ