Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν βγήκε ούτε μια θέση στην Α.Δ. Ημαθίας - Πικρό ποτήρι για Αστυνομικούς που υπηρετούν μακριά

Άλλο ένα «χτύπημα» στο ανθρώπινο δυναμικό δέχθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας. Την ώρα που αρκετοί ένστολοι από διάφορες υπηρεσίες του Τμήματος, της Τροχαίας και της Ασφάλειας συνταξιοδοτούνται και η εγκληματικότητα στο νομό καταγράφει υψηλά ποσοστά, οι ανάγκες για την σχετική αναπλήρωση, δυστυχώς δεν ικανοποιούνται από το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Πιο συγκεκριμένα, στις συμπληρωματικές μεταθέσεις έτους 2021, του Αστυνομικού προσωπικού, για την Ημαθία δεν εγκρίθηκε ούτε μια θέση (ούτε για αξιωματικούς, ούτε για λοιπό προσωπικό όπως: Ανθυπαστυνόμους, Αρχιφύλακες και Αστυφύλακες).

Μάταια, εκατοντάδες αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες της Αττικής και των νησιών του Αιγαίου, με καταγωγή από την Ημαθία, περιμένουν πως και πως να ανοίξουν θέσεις για να έρθουν να υπηρετήσουν στην γενέτειρά τους. 

Δείτε τον σχετικό πίνακα με τις τακτικές μεταθέσεις των Αστυνομικών:


3 σχόλια:

  1. Δεν πρόκειται ποτέ να ανοίξει θέση στην Ημαθία γιατί ανοιγει θέσεις μόνο η Κρήτη και κανα δυο ακόμη νομους της Πελοποννήσου.ολοι οι άλλοι ψίχουλα.γιαυτο και όσοι υπηρετούν στην Αθήνα να μην βγαζουν δουλεια.να λουφαρετε όλη την ώρα είναι η συμβουλή μου.γυριστε την πλάτη στο κράτος όπως και αυτό κανει σε σας.οτι του αξίζει δηλαδη.Μια ζωή η κλάψα των Κρητικών φέρνει αποτελέσματα αλλά και το τρελό μέσον που έχουν οι Πελοποννήσιοι φέρνει εξ ίσου αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η αλήθεια είναι μία.
    Όταν ονομάζονται μετά από 7-8χρονια
    οι συνοριοφύλακες και οι ειδικοί φρουροί αστυφύλακες, δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, παραμένουν στον τόπο που υπηρετούν, οπότε δεν υπάρχουν κενές θέσεις για τους υπηρετούντες στην Αθήνα ή αλλού και αςπερασαν με πανελλήνιες στην Αστυνομία με δύο χρόνια σπουδών.
    Αθάνατη Ελλάδα..... έτσι βολεύονται οι δικοί μας άνθρωποι ... σήμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ