Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων στο Σέλι

Τη μαζική δηλητηρίαση τεσσάρων σκυλιών και μιας γάτας από αγνώστους, κατήγγειλαν σήμερα κάτοικοι στο Σέλι. Τα άτυχα ζώα βρήκαν θανατωμένα κάτοικοι του χωριού το πρωί της Τετάρτης στην πάνω γειτονιά του Σελίου και ειδοποίησαν αμέσως την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, που έσπευσε για την περισυλλογή των νεκρών ζώων, ενώ προχώρησαν και σε καταγγελία στην Αστυνομία. 
Ο θάνατός τους επήλθε από φόλα, όπως δείχνουν και τα υπολείμματα που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ ένα σκυλάκι που κατάφερε να επιζήσει, τέθηκε υπό την φροντίδα των περίοικων.

7 σχόλια:

  1. ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να αρχίσουν να ενδιαφέρονται για αυτά τα ζώα, πριν καταλήξουν νεκρά; Μόνο όταν αναφερθεί κακοποίηση ή θανάτωση ενδιαφέρονται (αναγκαστικά). Όταν γίνεται αναφορά για αδέσποτα κουτάβια ούτε καν έρχονται να τα δουν. Είναι μακριά τα χωριά, δεν πιάνονται κιόλας τα ζώα εύκολα... αφήστε τα... θα ψοφήσουν κάποια στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα Ριζώματα αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα αδέσποτα, άρρωστα κουτάβια μαζί με τη μαμά τους. Θα φροντίσει η αρμόδια υπηρεσία του δήμου ή θα έχουν την ίδια κατάληξη; Αναφορά έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ που το έκανες είσαι κακος ανθρώπος ρε
    Φαντάζομαι πως μεγάλωσες και ζεις ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή εσύ τώρα έχεις κάνει οικογένεια?
    Ντροπή σου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να σε βρούνε και να μπεις φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτούς που τα άφησαν στους δρόμους να βάλεις φυλακή. Αυτοί δημιούργησαν τα αδέσποτα.
      Ο κοσμάκης απλά διαμαρτύρεται γιατί ενοχλείται από τα αδέσποτα και τελικά τις περισσότερες φορές δυστυχώς (την πληρώνουν) τα ζώα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ