Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αουτσάιντερ η Βέροια - Αυτός θα παστελώσει 15 γκολάκια

Επειδή πολλά ακούω στα καφενεία και πολλοί φίλαθλοι της Βέροιας έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ, θα ήθελα να σπικάρω δύο φωνήεντα για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους. Μάγκες, χαμηλά την μπάλα! Η Βέροια έχει δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και έχει βάλει τις βάσεις για να επανέλθει στην Super League. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως φέτος είμαστε το φαβορί. Και επειδή ο «Κατάσκοπος» δεν μασάει τα λόγια του, φαβορί για την άνοδο στο νότιο όμιλο είναι ο Κομπότης και στον Βορρά ο Κούγιας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ομάδες που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την κούπα ως αουτσάιντερ. Μια από αυτές είναι και η Βέροια. Μην ξεχνάμε πως ανεβαίνουν μια, το πολύ δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετά δύσκολο με την πρώτη χρονιά η «Βασίλισσα» να διεκδικήσει την άνοδο.

Καλές μεταγραφές έγιναν, η ΠΑΕ έχει οργανωθεί σε όλους τους τομείς, γατόνι προπονητή έχουμε, αλλά όλα αυτά δεν σε κάνουν αναγκαστικά και πρωταθλητή. Το έχω ξαναπεί... Αν η Βέροια θέλει την άνοδο, θα πρέπει να το πάει το έργο λάου-λάου με το Νίκο Χατζηνικολάου. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς αλαζονεία, χωρίς βεντετισμούς. Παιχνίδι με παιχνίδι, φασούλι το φασούλι και στις τελευταίες αγωνιστικές να φορτσάρει για να κερδίσει το photo-finish.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να την υποστηρίξουν θερμά. Θα χρειαστούν και οι εκδρομές για να βοηθήσουν τους παίκτες στα δύσκολα εκτός έδρας ματς. Πόσο θα γούσταρα να πάμε στο Αλκαζάρ καμιά 300 Βεροιώτες και να τρελάνουμε τους Θεσσαλούς. Αυτό δίνει μια νέα δυναμική στον σύλλογο.

Η διοίκηση καλείται να οργανωθεί ακόμη περισσότερο στο οπαδικό κίνημα. Δώστε κίνητρα, βοηθήστε τη νέα γενιά, ανοίξτε διαδρόμους, κάντε ότι χρειάζεται, ώστε τα 18χρονα να είναι στα κάγκελα της Θύρας 4 και να κλείνει η φωνή τους από τα συνθήματα.

Όσον αφορά τα φιλικά που έγιναν μέχρι σήμερα, δεν εκφράζω άποψη. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Ο Δερμιτζάκης χτίζει μια πειθαρχημένη ομάδα που θα ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Και ο Ατρόμητος τριάρες έτρωγε στα φιλικά και πρώτη αγωνιστική πήρε ισοπαλία μέσα στον Ολυμπιακό.

Μεγάλη η μεταγραφή του Γιακουμάκη! Το λέω ώσπου να μαλλιάσει η γλώσσα μου... Καλοί οι πιτσιρικάδες, επένδυση για το μέλλον δε λέω, αλλά αν θέλεις πρωταθλητισμό, χρειάζεσαι έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από τα μεγάλα σαλόνια. Ένας τέτοιος είναι ο Γιακουμάκης.

Αν παστελώσει καμιά 15 γκολάκια στο πρωτάθλημα, τότε αλλάζει το έργο. Είναι παικταράς που μπορεί να κάνει την διαφορά. Αν καταφέρει να έρθει σε επαφή με τα δίχτυα, τότε πάμε για μεγάλα πράγματα. Όλα θα φανούν βέβαια στο χορτάρι. Γιατί ότι και να λέμε, είναι απλά λόγια του αέρα. Εντός των τεσσάρων γραμμών κρίνονται όλοι...

3 σχόλια:

  1. Κατασκοπε καλύτερα να μασάς τα λόγια σου,αυτός ο Γιακουμάκης αν παστελωσει 15 τερματακια τον παίρνει η Ρέιντζερς. Αφήστε τα όνειρα η σωτηρία το πρώτο και κυριότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φιλαφλοι στηριζουν αλλα ποιος ειναι κραχτης να πανε να δουνε....ενα ονομα οπως παληα ονοματα μητρο τσαλουχ στοικα προτασοφκαι λπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν 300 εμβολιασμένοι οπαδοί της Βέροιας που θα ταξιδέψουν στη Λάρισα; Όσο ισχύει η απαγόρευση, τα γήπεδα θα είναι άδεια. Συνηθίστε το. Στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα το περασμένο Σάββατο κόπηκαν 1.200 εισιτήρια και στο γήπεδο είχε πάνω από 5.000 κόσμο. Ήταν ανεμβολίαστοι που μπήκαν με ντου στις θύρες 6-7. Αυτό θα γίνεται από δω και στο εξής και όσο συνεχίζεται θα βγαίνουμε όλοι χαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ