Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

75 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.130. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 47, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 14.727 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 323, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 75 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 7.663

7 σχόλια:

  1. Αύριο που θα δηλωθούν τα σημερινά self tests των μαθητών της Ημαθίας θα κλάψουν μανούλες με τον αριθμό κρουσμάτων. Μην εμβολιάζεστε. Συνεχίστε να κρατάτε τον Νομό στον πάτο των εμβολιασμένων Περιφερειών. Αποδεχθείτε παθητικά το μοιραίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά κάποιοι νόμιζαν ότι μιλάει για συνταγές μαγειρικής....soto k anna ακούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέλτιον θανείν άπαξ ή διά βίου τρέμειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλειοψηφία είναι ανεμβολιαστοι,άρα εμείς οι εμβολιασμενοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αναγκαστικά θα ακολουθήσουμε την κατάντια της "έξυπνης" περιφέρειας μας,με την ελπίδα ότι κάποτε θα σταματήσει αυτό,αφού εξασθενήσει ο ιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλέ μας ήρθε και Λούνα παρκ... πολύ προχω η βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρνητής,νέος ,βρίσκεται στο Νοσοκομείο Βέροιας κ είναι πολύ δύσκολα.. κορόιδευε εμβόλια κ κορονοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρνητής παντρεμένος νέος, πήγε για εξετάσεις σήμερα, επειδή οπως ειπε, μάλλον του λείπει ασβέστιο. Η γυναίκα του τον τρέλανε στο κέρατο και κέρατα δεν βγαίνουν. Ακόμη, τον χώρισε η γκόμενα, έσπασε το πόδι της η γιαγιά του, οι πιτσιλήθρες στο αμάξι χάλασαν,στάζει το καζανάκι στο σπίτι και ο γιός του τον ειπε οτι θέλει να γίνει χορεύτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ