Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια ο Goran Bregović - Πανέτοιμος για την συναυλία στο Ξηρολίβαδο

Στη Βέροια βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Γκόραν Μπέγκοβιτς. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, θα παρουσιάσει απόψε το βράδυ μια εκπληκτική συναυλία στο Ξηρολίβαδο στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ με θέμα το «Φεστιβάλ του Δάσους». Ο Σέρβος καλλιτέχνης φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βέροιας, ενώ σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για το Βέρμιο, για την κορυφαία συναυλία της χρονιάς, μαζί με την μπάντα του Wedding & The Funeral Band. Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στην Ημαθία και εντυπωσιασμένος από τις σπάνιες ομορφιές του τόπου μας.

2 σχόλια:

  1. Καλά μυαλο δεν εχει ο Δημαρχος??..Νταλα καλοκαιρι συναυλια μεσα στο δασος του Ξερολιβαδου ??..Κι αν καποιος απροσεκτος πεταξει την γοπα του τσιγαρου του ??..Για την υπερμεταδοση του κορονοϊου εχει ακουσει κατι ??..Κατι ακουσα για αμοιβη 50.000 ευρω.Ελπιζω να μην ειναι αληθεια....Για ποιον τωρα??..Για τον Μπρεκοβιτς ??..Σιγα τ΄αυγα !!...Η μπαντα του ειναι οτι λεει και το ονομα της..Καταλληλη για γαμους και για κηδειες !!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ