Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωινή περιπολία της Τροχαίας Βέροιας στο Βέρμιο

Αυξημένα μέτρα επιφυλακής και επιτήρησης σε όλη την Ημαθία και κυρίως στις δασικές περιοχές, λαμβάνονται από χθες, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή μας. Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ισχύει τόσο στην Ημαθία όσο και σε όλη τη χώρα, η απαγόρευση μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, σε δάση, άλση, εθνικούς δρυμούς και περιοχές Natura, ενώ απαγορεύεται κάθε υπαίθρια δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας και του Δασαρχείου έχουν αναλάβει την φύλαξη των δασικών εκτάσεων ενώ η Ελληνική και η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποιούν διαρκείς περιπολίες προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις ή νέες εστίες φωτιάς και να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Με μια τέτοια πρωινή περιπολία στο Βέρμιο, του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, επέλεξε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook, να υπενθυμίσει στους πολίτες τις απαγορεύσεις που ισχύουν, με τη λεζάντα:

#ΕνΩραΥπηρεσίας αστυνομικοί της Τροχαίας #Βέροιας στο #Βέρμιο!
Υπενθυμίζεται ότι σε ολόκληρη τη χώρα ισχύει:
!Απαγόρευση μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής σε #δάση, εθνικούς #δρυμούς, περιοχές #Natura & #άλση!
!Απαγόρευση κάθε υπαίθριας δραστηριότητας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά!
#Τμήμα_Τροχαίας_Βέροιας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ