Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Man Lighting» στη Βέροια: Εκατοντάδες gadget, έξυπνα και χρήσιμα προϊόντα σε ένα κατάστημα!

Για led ταινίες όλων των τύπων, ring lights και πολλά πολλά άλλα...
Το κατάστημα «Man Lighting» άνοιξε στη Βέροια για να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική γιατί βρίσκει για εμάς τα καλύτερα προϊόντα που αναζητούμε για το σπίτι, την εργασία ή το χόμπι μας και μας τα προσφέρει σε τιμές που δεν υπάρχουν! Τι θα βρούμε στο κατάστημα «Man Lighting» στη Βέροια; Θα βρούμε πολλά και έξυπνα gadget, υπέροχες ιδέες για δώρα αλλά και εκατοντάδες χρηστικά προϊόντα για τις καθημερινές μας ανάγκες, όπως φορτιστές κινητών και laptop, καλώδια, car kit, πληκτρολόγια, ακουστικά ασύρματα και ενσύρματα, λάμπες LED, caraoke μικρόφωνα, στικάκια κτλ.


Στο κατάστημα «Man Lighting» στη Βέροια
θα βρείτε πολλά σχεδία LED ταινίες όλες με τηλεχειρισμό καθώς και όλων των ειδών ring light, phone screen, bluetooth speaker, ηχεία bluetooth, gaming ακουστικά, Q PENCIL, ασυρμάτους και πολλά έξυπνα ηλιακά συστήματα.




Οι επιλογές πολλές και πρωτότυπες! Επισκεφθείτε το κατάστημα «Man Lightning» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και Κωττουνίου γωνία στη Βέροια και ανακαλύψτε τες!

Man Lighting
Lighting Store
Μ. Αλεξάνδρου και Κωττουνίου γωνία
Τηλ. 6955817720 - 2332400388
Βρείτε μας στο facebook: Man Lighting





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ