Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις ο γιος του Πλούταρχου στο πλευρό της Θεοδωρίδου

Είχε ίδια φωνή με τον πατέρα του!
Τις καλοκαιρινές της συναυλίες σ' ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Την Δευτέρα 30 Αυγούστου, η λαϊκή ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στο Άλσος της Βέροιας και μάγεψε το κοινό με την επιβλητική της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια, εμφανώς χαρούμενη που κατάφερε έπειτα από αρκετό καιρό να βρεθεί και πάλι κοντά στους θαυμαστές της ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες της. Σε αυτό το μουσικό ταξίδι του καλοκαιριού είχε δίπλα της τον Γιώργο Κακοσαίο. 

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε όμορφες στιγμές στο κοινό. Ο νεαρός ερμηνευτής «έκλεψε» τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας τα επιτυχημένα singles του και παρουσιάζοντας πρώτη φορά live το νέο του τραγούδι «Ποια Είναι Αυτή», που κυκλοφορεί από την Panik Records. 

Επίσης, «μάγεψε» με τις ερμηνείες του σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, ενώ έκανε ντουέτα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τους θεατές να τους επιβραβεύουν με το ζεστό χειροκρότημά τους. Ομολογουμένως, ο νεαρός καλλιτέχνης απέδειξε πως έχει φοβερές δυνατότητες, καθώς η φωνή του ήταν ίδια σχεδόν με τον πατέρα του.

5 σχόλια:

  1. Κορονοπαρτυ. Ούτε μάσκες ούτε τπτ και ο ένας πάνω στον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε δέκα ημέρες που τα κρούσματα της Ημαθίας θα ξαναγίνουν τριψήφια ημερησίως, θα τρέχουν όλοι στον Φουστάνο....

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΛΙΓΟΙ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ LOKNTAOYN ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκανες εμβολιο μη φοβασαι δεν σε πιανει.....η.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ μέτρα πόσοι εμβολιασμένοι είναι στις ΜΕΘ.καραγκιόζη-χατζιαβάτη

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ