Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωινή περιπολία με φόντο το Σέλι

Αυξημένα είναι μέτρα επιφυλακής και επιτήρησης σε δασικές περιοχές σε όλη την Ημαθία, για την πρόληψη ή την έγκαιρη αντιμετώπιση πυρκαγιών. Μάλιστα, σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, η απαγόρευση μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής πεζών ή τροχοφόρων κάθε είδους, σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές natura και άλση που τέθηκε σε ισχύ από τις 6 Αυγούστου, παρατείνεται λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών σε όλη τη χώρα. Ταυτόχρονα, για το ίδιο χρονικό διάστημα απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα ή εργασία στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, όπως., π.χ. οξυγονοκόλληση, καύση εύφλεκτης ύλης, καύση ξερόχορτων κτλ. Αστυνομία και υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες στις δασικές εκτάσεις της Ημαθίας, για τυχόν ύποπτες κινήσεις ή εκδήλωση πυρκαγιάς.

Με μια τέτοια περιπολία, του περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας με φόντο το μαγευτικό Σέλι, επέλεξε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook, να ενημερώσει τους πολίτες για την παράταση της απαγόρευσης έως και τις 13 Αυγούστου 2021, αναφέροντας στη λεζάντα:

Αστυνομικοί της #Νάουσας #ΕνΩραΥπηρεσίας στο #Σέλι!
Συνεχίζει να ισχύει σε ολόκληρη τη χώρα:
❗Απαγόρευση μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής σε #δάση, εθνικούς #δρυμούς, περιοχές #Natura & #άλση!
❗Απαγόρευση κάθε υπαίθριας δραστηριότητας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά!
#Αστυνομικό_Τμήμα_Νάουσας




1 σχόλιο:

  1. Καλά εδώ πίνουν καφέ όρθιοι στης καφετέριες και εσείς τρέχεται στα δάση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ