Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την υπογραφή της «ALU-SYN» σπίτια και ξενοδοχεία σε Σύρο και Νάξο

Ποιότητα και αισθητική σε υψηλό επίπεδο
Την δική της σφραγίδα σε σπίτια των Κυκλάδων έβαλε η εταιρεία κατασκευής, τοποθέτησης και εμπορίου παντός τύπου κουφωμάτων «ALU-SYN». Η εταιρεία από την Ημαθία δέχθηκε παραγγελίες από ιδιοκτήτες σπιτιών και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε Σύρο και Νάξο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκλήρωσε τις εργασίες της σε παράθυρα και πόρτες. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένο, με τους πελάτες να ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση για τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία «ALU-SYN», η οποία εδρεύει στην 11χλμ. Βέροιας-Νέας Νικομήδειας (τηλ.: 2331 073281) δέχεται παραγγελίες λιανικής - χονδρικής πώλησης κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές της Ελλάδας και το εξωτερικό.


Τα κουφώματα «ALU-SYN» εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα-θέρμανση). Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με την σωστή τοποθέτηση και κατασκευή του κάθε κουφώματος. Στην σημερινή εποχή του σκληρού ανταγωνισμού, αντικειμενικός στόχος της επιχείρησης είναι η ικανοποίηση του πελάτη, πάντα με την υπογραφή της υψηλής αισθητικής.

Πάρτε μια γεύση από τις κατασκευές που έγιναν σε Σύρο και Νάξο:















1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ