Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση στη Φυτειά για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

To Σάββατο 28 Αυγούστου το βράδυ στη κεντρική πλατεία της Φυτειάς πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με τίτλο: «Ο αγώνας του 1821 μέσα από την τέχνη». Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Βεροίας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Κωνσταντίνος Βύζας. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ. κ. Ελένη Τσέου. Παράλληλα ο κ. Αντώνιος Γκαμπράνης ανέγνωσε γράμματα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στον Ιμπραήμ, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά.


Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών επισκέφτηκαν το κοινοτικό κατάστημα, όπου και ξεναγήθηκαν στην έκθεση με τα εικαστικά έργα των τοπικών καλλιτεχνών, η οποία θα διαρκέσει έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες:
























1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ