Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαρέλας: ««Η Ελλάδα δεν είναι χώρα transit»

Tα θερμά του συγχαρητήρια προς τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Μετανάστευσης, της ΟΠΚΕ Ημαθίας, αλλά και της ειδικής ομάδας πάταξης διασυνοριακού εγκλήματος του ΤΣΦ Μεσοποταμίας Καστοριάς για την επιτυχία τους να συλλάβουν 6 διακινητές παράνομων μεταναστών εξέφρασε ο Παναγιώτης Χαρέλας (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων εξήρε τις ενέργειες των συναδέλφων του και σε δηλώσεις του τόνισε πως: 

«Η Ελλάδα δεν είναι μόνο χώρα transit, αλλά και τελικός προορισμός για χιλιάδες μετανάστες που επιλέγουν να εισέλθουν παράνομα για να μείνουν στην Ελλάδα. Τα κυκλώματα γνωρίζουν πως θα τους φέρουν και όλες τις διαδικασίες. 

Από το Μπαγκλαντές περάσανε πάνω από επτά χώρες για να φτάσουν μέσω Αλβανίας (!) στην Ελλάδα! Το πείσμα πολλών συναδέλφων που παλεύουν κατά των κυκλωμάτων λαθροδιακίνησης σε όλη την επικράτεια είναι πολύ μεγάλο και αποδεικνύουν καθημερινά πως οι διακινητές στη χώρα μας δεν έχουν θέση και θα οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης.

3 σχόλια:

  1. Αφού δεν είναι transit, πρέπει η αστυνομία και οισυνοριοφυλακες να είναι σε θέση να ελέγξουν άτομα, που
    -κλέβουν αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη, πηγαίνουν Έβρο, φορτώνουν ανθρώπινες ψυχές και εσείς μόνο σε τυχαίο έλεγχο πιάνετε ελάχιστο ποσοστό εξ αυτών.
    Κάτι δεν κάνετε καλά.
    Στασυνορα μας και μπαίνουν αβέρτα.
    Στις εθνικές οδούς που κυκλοφορούν χωρίς φόβο με κλεμμένα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζουν πολλες οικογενειες απο αυτο το κυκλωμα. Ας ψαχτουν Ο Λ Ο Ι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θα έλεγα transit. Σκορποχώρι ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ