Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρνητικά όλα τα δωρεάν rapid test της Δευτέρας στην Ημαθία

Δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV-2 πραγματοποιούνται καθημερινά σε κεντρικά σημεία Περιφερειών Ενοτήτων της χώρας. Χθες, Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 128 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 63 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 23.611 rapid test και ανευρέθηκαν 643 θετικά (2.72%). Από τις 643 περιπτώσεις, οι 338 αφορούν άνδρες και οι 305 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 31.23 έτη., σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Στην Ημαθία την Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν 201 δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι και συγκεκριμένα 122 σε Βέροια, 35 σε Αλεξάνδρεια και 44 Νάουσα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα σημεία δωρεάν rapid test από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ στη διεύθυνση https://eody.gov.gr/komy-testing-eody/ τα «Σημεία Μαζικών δειγματοληψιών από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ