Quantcast

http://picasion.com/

Όλος ο πλανήτης απολαμβάνει και... ψηφίζει τo φεγγάρι της Βέροιας

Για μια ακόμη φορά, οι ομορφιές της Ημαθίας γίνονται αντικείμενο σχολιασμού και θαυμασμού σ' όλο τον πλανήτη. Η εικόνα που αποθανάτισε ο Αργύρης Καραμούζας φιγουράρει στη λίστα με τις 10 συγκλονιστικές φωτογραφίες από το όλον τον κόσμο, που η σελίδα Earth Official έθεσε στη διάθεση των followers να ψηφίσουν ποια κατατάσσουν στην πρώτη θέση. Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη σελίδα απαριθμεί περίπου 4,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Τι κι αν είχε να συναγωνιστεί εκπληκτικές φωτογραφίες με φεγγάρια από την Αμερική, την Ελβετία, την Αφρική, την Αγγλία και την Ινδία, οι αναγνώστες αποθέωσαν την Εγνατία Οδό έξω από την Βέροια που οδηγεί στην Σελήνη.

1. Véroia, Greece
2. Utah, USA
3. Grisons Surselva Switzerland
4. Seattle
5. Çamlıca Mosque, Istanbul
6. Guatemala
7. South Dakota
8. South Africa
9. Bournemouth, UK
10. Delhi, India

8 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια η φωτογραφια και συγχαρητηρια στον κ.Α. Καραμουζα. Δεν ξερω αν το εχει δηλωσει αλλα η φωτογραφια ειναι συνθεση 2 φωτογραφιων. Το Φεγγαρι δεν παίρνει ποτε αυτη την θεση στον καμπο της ημαθιας κατα την ανατολη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι κάνεις λάθος.
    Το έχω δει να παίρνει αυτή τη θέση..
    Έχω την ίδια περίπου θέα από το σπίτι μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα δεν είναι αν παίρνει το φεγγάρι την συγκεκριμένη θέση η όχι, αλλά το γεγονός ότι εκεί που "μπήκε" το φεγγάρι ακριβώς από πίσω στην ίδια ακριβώς θέση, έχει βουνά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι βουνά έχει; της Θεσσαλονίκης είναι ανατολικότερα των Γιαννιτσών δυτικότερα και του Κιλκίς είναι πολύ μακριά ίσα ίσα που αχνοφαινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ήσουν απο Βέροια θα γνώριζες, αν είσαι, πάνε δες

      Διαγραφή
  5. Σε τόσο βάθος στον ορίζοντα ο Χορτιάνης είναι προς τα εκεί που δεν μπορεί να φτάνει μέχρι το φεγγάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία παρατήρηση: Ευτυχώς οι Ξένοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και γράφουν το Véroia σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ελληναρες μια φωτογραφία από την Βέροια είναι στις 10 καλύτερες του κόσμου, αντί να πείτε ένα μπράβο, κάθεστε και σχολιάζετε κάνοντας τους ειδικούς,αν εκεί που είναι το φεγγάρι 🌙 έχει βουνό η αν παίρνει αυτή τη θέση στον κάμπο, κρίμα ειδήμονες του κ@@ου, είμαι από Έδεσσα και μπράβο στον κ καραμουζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ