Quantcast

http://picasion.com/

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων στη Βέροια

100 άτομα βρέθηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου και είπαν «όχι» στα μέτρα της κυβέρνησης

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Περίπου 100 πολίτες, χωρίς να φορούν τις προστατευτικές μάσκες τους, έδωσαν ραντεβού στην Πλατεία Δημαρχείου, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα της κυβέρνησης και να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων. Στο σημείο υπήρχε διακριτική παρουσία της Αστυνομίας. Μετά από μία ώρα περίπου, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ειρηνικά, με τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 21 Ιουλίου.

Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση:







43 σχόλια:

  1. Άμα δεν κάνετε το εμβόλιο θα σας κόψουν το Facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφες αυτοις. Ου γαρ οιδασι τι ποιουσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10000€ για όλους σας και γίναμε αλάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληναράδες....οι πλέον γραφικοί της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ...

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος 20 Ιουλίου 2021 - 5:17 μ.μ.

      Τι σχέση αυτή η διαδήλωση με την αγάπη προς τη χώρα;

      Διαγραφή
  5. Είστε ψεκασμενοι και τζαμπατζηδες.

    Έτσι λέει ο κουλης.
    Ο ψεύτης ο προηγούμενος, έλεγε μειοψηφία όσους δε συμφωνούσαν με το ξεπούλημα του όρου Μακεδονία στους βουλγαροσκοπιανους.
    Η ιστορία θα επαναληφθεί.

    ΠΟΤΈ ΈΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΊΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από που ήρθε όλο αυτό το γυφταριό των ακροδεξιών; Δεν βλέπετε ότι είναι αμόρφωτοι; Αλλοίμονο αν έγιναν τα εμβόλια για να πεθάνει ο κόσμος και να ζήσουν αυτοί για να εξελιχθεί το ανθρώπινο είδος. Θα ξαναγυρισουμε στους πιθήκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν νομιζω να ειναι αμμορφωτοι αυτοι που απλα θελουν την ελεθθερια τους και οχι να τρεχουν σαν προβατα...οπως πολλοι αλλοι!

      Διαγραφή
    2. Ποιος είναι αμόρφωτος κάποιος που έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου . ελεύθερη βούληση έδωσε ο Θεός και δεν την περνει κάνεις.εγω δεν κρίνω κάποιον που έχει κάνει το εμβόλιο αλλά ούτε κι αυτόν που δεν θελει αλλά όχι υποχρεωτικά.ευτυχως όμως έχεις εσύ μόρφωση που κρίνεις ανθρώπους που ούτε καν τους ξέρεις.

      Διαγραφή
    3. Εσύ είσαι ο μορφωμένος ε; Άντε στο κατσικοχωρι σου
      Βρε τιποτένιε τρολ του Κούλη.

      Διαγραφή
  7. Ίσως,αν κολλήσουν,καταλάβουν τί εστί βερύκοκκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς κολλήσει βλακεία στο κεφάλι. Πανχαζοι.

      Διαγραφή
  8. 100% σα βρεγμενες γατες θα το κανουν οταν χασουν συγγενη κτλ...τι να πεις, συμβαλλουν στο νεο λοκ που ερχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις δεν έχασε κανέναν από τον ιό απάτη. Γκεγκε; Πάνε κάντο κ καλό ψόφο.

      Διαγραφή
    2. Ιός απάτη πίστευε ότι ήταν και ένας συγχωρεμένος γνωστός μου μέχρι πριν από έναν μήνα που κατέληξε στο νοσοκομείο από κορονοιο.. Και πολλοί πολλοί άλλοι.. Όσο αφορά τον "καλό ψόφο" που ευχηθήκατε στον άνθρωπο, δείχνει πολλά για εσάς και την κοινωνία των αρνητων. Και εις ανώτερα σας εύχομαι.

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΦΑΙΖΕΡ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;
      ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΒΡΕ Τ Ο Υ Β Λ Ο ;

      Διαγραφή
    4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έφερε αποτελέσματα, ενώ εσύ μια σπαστική βαβούρα όπως και όλοι σου οι όμοιοι. Η επιστήμη πάντα νικά. Καλή συνέχεια

      Διαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΏΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ''ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ''......ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος 20 Ιουλίου 2021 - 5:12 μ.μ.

      Ποιος κάθεται στο σπιτάκι του; Μια χαρά κυκλοφορούμε ελεύθεροι έξω και μάντεψε... μπορούμε και μπαίνουμε και σε κλειστούς χώρους. Και το τι ακριβώς πιστεύουν αυτοί ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει.

      Διαγραφή
    3. Εσύ φαε τον σανό του Κούλη ψεκασμενε καραντινακια

      Διαγραφή
    4. Έχει δίκιο ο προλαλήσας ο χώρος του δημαρχείου έχει καταντήσει χώρος συγκεντρώσεως των κάθε γραφικών της πόλης μας.

      Διαγραφή
  10. Αν είχαν κανένα παιδί σε ανοσοκαταστολή, εκεί να τους έβλεπα.. Πρώτοι πρώτοι στο εμβολιαστικό θα τρέχανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχες παιδί σε αυτήν την κατάσταση βρε βλάκα; Ε βλάκα φελλε

      Διαγραφή
    2. Εγώ όχι αλλά ξέρω περιπτώσεις. Και το γεγονός ότι βρίζεις χωρίς λόγο κάποιον που δε ξες να το κοιτάξεις

      Διαγραφή
    3. Τι σημασία έχει αν έχω εγώ ή όχι; Ξέρω περιπτώσεις και μη μου κάνεις τον έξυπνο αμόρφωτο βλήμα

      Διαγραφή
    4. ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
    5. ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΛΑΚΑ.
      ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΡΕ ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΑΚΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Ή ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΕΣ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΚΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ;; ΒΛΑΚΑ ΒΛΗΜΑ ΟΡΘΙΟ ΓΙΔΙ

      Διαγραφή
    6. Έχεις ψυχολογικά δεν υπάρχει περίπτωση. Αντε γειά βλακα

      Διαγραφή
  11. Ξέρει ο καθένας τι έχει σπίτι του;για να λύσω απορίες περάσαμε κι από εντατικές και ζούμε από θαύμα για αυτό οποίος θέλει να κάνει κάτι στο σώμα του ας το κάνει όσο για αυτόυς που τους κρίνει ο καθένας αφού είναι τόσο σίγουροι να του υπογράψουν έγγραφο ότι δεν θα υπάρξει καμία παρενέργεια.εγω μπήκα στο νοσοκομείο και είδα τι πέρασε όλη μου η οικογένεια για αυτό μη κρίνετε δε ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι νομίζετε.
    Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει αν θα κάνει το εμβόλιο ή όχι.Απο τη στιγμή όμως που το προτείνει ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας η ΕΕ και η Κυβέρνηση της χώρας μας για το καλό της κοινωνίας, όποιος δεν το κάνει και αρρωστήσει τα έξοδα της νοσηλείας του δεν θα τα πληρώνει το Ασφαλιστικό Ταμείο αλλά ο ίδιος, αφού δεν θέλει να συμμορφωθεί με το κοινωνικό σύνολο θα αναλάβει και τις υποχρεώσεις της νοσηλείας του.
    Απλά πράγματα. Όπως όταν θέλει κάποιος κάτι παραπάνω στη νοσηλεία του από όσα δίνει το ασφαλιστικό ταμείο του κάνει ιδιωτική έξτρα ασφάλεια έτσι και τώρα αφού δεν δέχεται τα όσα του λέει το κράτος ας τα πληρώσει έξτρα.
    Όπως ετοιμάζεται να κάνει η Σερβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενας που νοσεί απο καρκινο του πνεύμονα, λογω τσιγάρου κ απαιτεί- επαιτει κλινη, γιατί πρέπει να επιβαρυνομαι εγω κ να φορολογουμαι;
      Αντε κουνήστε το άδειο- αχυρενιο κεφαλι σας μπας κ πάρει καμια στροφή..

      Διαγραφή
    2. Να είσαι σίγουρος ότι προς τα εκεί βαδίζουμε.
      Και έχει λογική.
      Δεν μπορεί εσύ να κάνεις το κέφι σου με ανθυγιεινές συνήθειες και να πληρώνουν οι άλλοι.
      Στη Γερμανία όσοι είναι άνω των 50 θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά κολονοσκόπηση αν όχι θα πληρώσουν τον αυριανό καρκίνο τους. Ρώτα κανένα γνωστό σου.
      Άρα sava μου ήρθε η ώρα να κουνήσεις εσύ αυτό που έχεις ανάμεσα στους όμους σου, μπας και συνέλθεις.

      Διαγραφή
    3. Άντε πανιβλακες με την Γερμανία.. εκεί παίρνουν και 2500 ευρώ εδώ πάρε εσύ τα τρία..μας κουνάς και το δάχτυλο από την Γερμανία,και τέλος αν τρακάρεις η αν πάθεις καμμία θρόμβωση η εγκεφαλικό να το πληρώσεις μόνος σου

      Διαγραφή
  13. Τότε, να μη μου κάνουν 50% και βάλε κρατήσεις, στον μησθό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι να σου κάνουν κρατήσεις για αυτά που προβλέπονται.
      Για όσα δεν θέλεις να πληρώσεις.

      Διαγραφή
    2. Κρατήσεις σου κάνουν διότι τις άλλες ασθένειες δεν τις επιλέγεις. Τον covid όμως, δια της αρνήσεως, τον επιλέγεις. Δυστυχώς. Τέλος πάντων, μην μαλώνετε.

      Διαγραφή
    3. Δεν μαλώνουμε.
      Αρκετά όμως με τους γραφικούς.
      Αυτοί θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως αυτοί νομίζουν (ανεμβολίαστοι) και να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια του συστήματος.
      Δεν κάνω εμβόλιο, πήγαινε να εξυπηρετήσεις εσύ (που το έκανες) να μην κινδυνέψω εγώ, αλλά να πάρουμε τον ίδιο μισθό και να έχουμε την ίδια εξέλιξη στην ιεραρχία.
      Είναι δίκαιο;
      Δεν θες να εμβολιαστείς; Δικαίωμά σου. Αλλά η υπηρεσία, η εταιρεία, η επιχείρηση κλπ θέλουν εμβολιασμένους. Δεν προσλαμβανεσαι. Είσαι ήδη εργαζόμενος αλλά δεν θέλεις να εμβολιαστείς ; μηνιαίο πρόστιμο (όπως με το κράνος στη μοτοσυκλέτα όταν δεν το φοράς, εκεί γιατί δεν λες τίποτα;). Ακόμη επειδή δεν ανταποκρίνεσαι στα δεδομένα της υπηρεσίας κλπ δεν μπορείς να έχεις την ίδια εξέλιξη με τους άλλους που εμβολιάστηκαν και ανταποκρίνονται.
      Απλά πράγματα και καθόλου πιεστικά.

      Διαγραφή
  14. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ( ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. Ο ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ( 95+%) ΠΕΤΥΧΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΒΑΣΙΜΗ "ΑΠΟΨΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε όλους εσας που ρίχνετε ευχές για την υγεία των συμπολιτών σας και των παιδιών τους να ξέρετε οτι η κατάρα είναι μουλάρα και γυρνάει στην αφεντρα της. Βρίζετε και έχετε άποψη για ποιο λόγο;απευθύνθηκε κάποιος στους εμβολιασμούς; σας κατηγόρησαμε πότε για κατι; πόσα κόμπλεξ θα βγάλετε ακομη;βρίζετε εμάς επειδή γνωρίζουμε τα δικαιώματα μας και δεν θέλουμε να γινουμε πειραματόζωα για να αποδείξετε κάτι; θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο και μορφωμένο βρίζοντας τους άλλους; λυπάμαι αλλά εσείς είσαστε όλα όσα γράφετε, εσείς ακολουθείτε την μάζα, εσείς πράττετε χωρίς να σκεφτείτε, εσείς κριβεστε και αφήνετε πάντα τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Φτάνει με τις προσβολές σας.κουρασατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ , ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ . ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ . ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΧΙ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟ-DEALER ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ,
    Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .
    ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΙΕΙ ΜΕ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΒΡΕ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ; ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝ ΣΤΑ ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒ0ΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ .
    ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ