Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε Βέροια και Βεργίνα η Υπουργός Λίνα Μενδώνη

Επίσκεψη στη Βέροια και στη Βεργίνα θα πραγματοποιήσει το διήμερο Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουλίου η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, στο πλαίσιο της περιοδείας της σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Πέλλα. Συγκεκριμένα, η κ. Μενδώνη θα μεταβεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Για μια φλόγα που καίει. Αρχαιότητες και Μνήμη, Θεσσαλονίκη - Μακεδονία [1821-2021]», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή θα μεταβεί στη Βέροια, όπου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη στο Δημαρχείο και τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βέροιας.

Στη συνέχεια, θα συμμετέχει σε εγκαινιαστική περιοδεία σε εκκλησίες της Βέροιας (Αγ. Βλάσιος, Παναγία Βαλτεσινή, Αγ. Γεώργιος ο Μικρός, Αγ. Νικόλαος, Αγ. Άννα της αγοράς, Αρχ. Χώρος Αγ. Παταπίου), ενώ θα παραστεί στα εγκαίνια της νέας έκθεσης «Ο τοίχος της μνήμης» και στην ημιυπαίθρια έκθεση επιτύμβιων αναγλύφων και τιμητικών βωμών στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας.

Το Σάββατο το απόγευμα θα επισκεφθεί τον Άη Δημήτρη των Παλατιτσίων και στη συνέχεια θα παραστεί στα εγκαίνια του έργου αποκατάστασης της Νεκρόπολης των Αιγών και της βασιλικής ταφικής συστάδας των Τημενιδών.

4 σχόλια:

  1. Αυτή δεν παραιτήθηκε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολιτικοι μας δεν παραιτούνται οταν φταίνε και κανουν καραμπινάτες γκαφες, θα παραιτηθεί η κυρία για εναν ανισόρροπο ανώμαλο με διαταραγμένη και κρυφή προσωπικότητα σύμφωνα με τα όσα του καταμαρτυρούν;;;

      Διαγραφή
    2. Πρώτον έχει προφυλακιστεί από μαρτυρίες ο τύπος,τον οποίο η κυρία προσπάθησε να κάλυψη πλέον της βδομάδας,σε υπουργείο που εξυπηρετεί τον πολιτισμό,κατόπιν τσιμεντωσε την Ακρόπολη,και τέλος επισκέφθηκε τα αρχαία στο μετρό της Θεσσαλονίκης μετά δύο χρόνια χωρίς πάραυτα να υπάρχει ξεκάθαρη θέση του υπουργείου. Άραγε γιατί να παραιτηθεί δεν έκανε και ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  2. Καλοδεχούμενη. Άντε να την κεράσουμε και ρεβανί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ