Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έξαλλος ο Καρυπίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο Άρης-Αστάνα

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του ισχυρού άνδρα του Θόδωρου Καρυπίδη μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και την Αστάνα προς τον διαιτητή του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι στο 96' όταν ο Μπερτόγλιο έπεσε εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στην αναμέτρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό του επιχειρηματία από την Ημαθία, ο οποίος με τη λήξη του 90λέπτου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πήγε προς το μέρος του διαιτητή με τους ψυχραιμότερους και δη τον Μπεναλουάν και τον Ναλιτζή να τον συγκρατούν. 

Για την ιστορία, ο Άρης, αν και νίκησε με 2-1, τελικά αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς είχε ηττηθεί με 2-0 στον πρώτο αγώνα. 

Δείτε φωτογραφίες από την «εισβολή» του Θεοδώρου Καρυπίδη στον αγωνιστικό χώρο:






6 σχόλια:

  1. θαυμάστε εικόνα προέδρου σε Ευρωπαικό παιχνίδι, δεν είσαι στο Αγγελοχώρι Καρυπίδη. Και για να είμαστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς, όπως είδα τις φάσεις, σε καμία δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αλήθειά είναι ότι κανείς δεν αγωνιούσε για την άποψη σου. Μετρά όμως η συγγνώμη του 4ου Διαιτητή μετά το παιχνίδι για το πέναλτυ στο τέλος που κακώς δεν δόθηκε.... Καλές διακοπές.

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΠΟΥΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρελός ο πρόεδρος.. Μπλούζα givenchy, πόδι αποτριχωμενο για να γλιστράει στο παπουτσάκι! Άλλη κλάση! Έτσι είναι αν δεν χρωστάς σε κανένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλη η ξεφτίλα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα σε αυτές τις εικονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπε κανείς τίποτα για Αγγελοχώρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ