Quantcast

http://picasion.com/

Μπράβο! Καθάρισαν το Άλσος Παπάγου

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου το προσωπικό, οι εθελοντές και τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» καθάρισαν για 3η φορά την περιοχή του Άλσους Παπάγου. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, οι σακούλες γέμισαν γέμισαν από σκουπίδια και το δάσος ομόρφυνε. «Ευελπιστούμε πως η κατάσταση θα βελτιωθεί και την επόμενη φορά θα γεμίσουμε μόνο μια σακούλα. Σεβαστείτε το περιβάλλον. Πετάμε τα σκουπίδια στους κάδους» καταλήγει η ανακοίνωση των εθελοντών που πήραν μέρος στην κοινωνική δράση.

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το έργο τους. Μήπως όμως είναι η ώρα η Δημοτική αρχή της Βέροιας να καθαρίζει την οδό Βάρναλη γιατί τα δέντρα και τα χόρτα έχουν κλείσει τον δρόμο και την παιδική χαρά που έχει γεμίσει με σκουπίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά ευτυχώς υπάρχει και ο εθελοντισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ"... ΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο που πρέπει να κάνει η Δημοτική αρχή ειναι, να αδειάσει και να καθαρίσει το συντριβάνι στο ρολόι. Απο μπλε εγινε θολό και πράσινο, Μη γίνει εστία βρωμιάς, επιπλέουν σκουπίδια στην επιφάνεια. Θέλει συνεχή φροντίδα. Όλα θέλουν συνεχή φροντίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά και ένα μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ στην "Πρωτοβουλία" , Ανεκτίμητο το έργο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια! Πολύ σημαντικό το έργο της Πρωτοβουλίας σε όλα τα επίπεδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ