Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα εγκαίνια του αρχαιολογικού πάρκου της Νεκρόπολης των Αιγών ο Μητροπολίτης

Το Σάββατο 17 Ιουλίου το απόγευμα εγκαινιάστηκε στη Βεργίνα το αρχαιολογικό πάρκο της Νεκρόπολης των Αιγών και της Βασιλικής ταφικής Συστάδας «των Τημενιδών» (μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO). Τα εγκαίνια του αρχαιολογικού πάρκου της Νεκρόπολης των Αιγών έγιναν από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, ενώ παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και κ. Άγγελος Τόλκας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης και λοιποί τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες.

Στο τέλος έγινε ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας κ. Αγγελική Κοτταρίδη.

Δείτε φωτογραφίες:















5 σχόλια:

  1. Δεν βλέπω σκοπιανά μνημεία και ανησυχώ. Λές να μην είναι Μακεδόνες;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ... Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω αυτούς που γκρέμισαν τους ναούς ως ειδωλολατρικους να επιστρέφουν ως επισκέπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λες βρε αστοιχείωτε; Ο Φιλιππόφσι, ο Αλεξανδρόφσκι, Η Ευριδίκοβα και η Ολυμπιάδοβνα, εκει ειναι. Επειδή μας τα κρύβουν; Αλλα που θα πάει; Η αλήθεια θα λάμψει. Και για τον Βουκεφαλόφσκι παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ