Quantcast

http://picasion.com/

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Λίνας Μενδώνη στον Μητροπολίτη Βέροιας

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Κεντρική Μακεδονία. Την Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, η έφορος Αρχαιοτήτων Ημαθίας κ. Αγγελική Κοτταρίδη και στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο Σεβασμιώτατος αφού την καλωσόρισε στη Βυζαντινή Βέροια, «στην μικρή Ιερουσαλήμ» με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών της απένειμε το χρυσό μετάλλιο του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τα πραγματοποιηθέντα και αναγγελθέντα έργα του Υπουργείου Πολιτισμού στην τοπική μας Εκκλησία.

Με την σειρά της η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την φιλοξενία, ενώ ακολούθησε διάλογος για θέματα που άπτονται του πολιτισμού και των προοπτικών της επαρχίας μας.

Δείτε φωτογραφίες:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ