Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας για την επίλυση προβλημάτων στη Νάουσα

Σταθμεύσεις, κυκλοφοριακό, θορυβώδεις... εξατμίσεις κ.ά.
Θέματα συνεργασίας για ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και επισκεπτών στη Νάουσα και τις Τοπικές Κοινότητες, συζήτησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Καραγιαννίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής, κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον Αναπληρωτή Διοικητή Αστυνόμο Β΄ Σταύρο Ζαχαριάδη. Ειδικότερα, κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις που αφορούν την επίλυση ζητημάτων στάθμευσης οχημάτων και κυκλοφοριακών προβλημάτων που αφορούν το άλσος Αγίου Νικολάου, το Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, τον χώρο της λαϊκής αγοράς, ζητήματα ηχορρύπανσης κυρίως από δικυκλιστές, θέματα κατάληψης πεζοδρομίων, εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων κ.ά.

1 σχόλιο:

  1. Δήμαρχε, σήμερα Τετάρτη πήγα με παρέα στο πάρκο σας στον Άγιο Νικόλαο. Στην αρχή τα παιδιά έπαιξαν δίπλα στο ποτάμι και ήμασταν ενθουσιασμένοι. Στη συνέχεια περνώντας από το κλειστό πλέον δημοτικό καφέ με τρόμο είδα τα παιδιά να περπατάν πάνω στα σπασμένα σανίδια με κίνδυνο να σπάσουν τα πόδια τους. Τα πήγα στις πάπιες και το κοριτσάκι μου πάει να ακουμπήσει στο παλιό ξύλινο κάγκελο το οποίο σπάει και βρέθηκε μέσα στο κρύο νερό μαζί με τις πάπιες... Γρήγορα το πήρα κι έφυγα από έναν πανέμορφο χώρο, αλλά άκρως επικίνδυνο, καθώς είναι παρατημένος χωρίς συντήρηση. Κάντε λοιπόν το σωστό και ασφαλίστε όσα σημεία είναι παγίδες στο ωραίο σας πάρκο. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ