Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλει χρόνο η... κανονικότητα

Μπορεί να ζωντάνεψαν από κόσμο και από όμορφες μελωδίες τα «Παπάκια», με το Κινητό Μουσικό Περίπτερο να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εκδήλωση, ωστόσο τα σημάδια από την πολύμηνη ταλαιπωρία λόγω κορωνοϊού, ήταν διάχυτα στην ψυχολογία και στην συμπεριφορά του κοινού. Οι περισσότεροι συμπολίτες μας, παρακολούθησαν την συναυλία, δίχως να συμμετέχουν, οι διαπροσωπικές σχέσεις μειώθηκαν στο ελάχιστο, δεν υπήρχε εξωστρέφεια, ενώ οι χειραψίες (έστω και με μορφή μπουνιάς) ήταν ένα είδος προς εξαφάνιση. Ο κόσμος έδειχνε πως ήθελε να απολαύσει την βραδιά, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε. 

Ίσως να είναι ένα ψυχολογικό «τραύμα» που  δημιούργησε η πανδημία. Αυτό φαινόταν χαρακτηριστικά στα πρόσωπα των παρευρισκόμενων. Είναι γεγονός πως για να επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή μας, θέλει ακόμη πολύ χρόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ