Quantcast

http://picasion.com/

Αυτά είναι τα Πόθεν Έσχες των Βουλευτών Ημαθίας

Δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, βουλευτών, ευρωβουλευτών, εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, περιφερειαρχών και δημάρχων. Πρόκειται για τις δηλώσεις που υπέβαλαν οι πολιτικοί το 2020 και αφορούν την οικονομική χρήση του 2019. Οι δηλώσεις εμπεριέχουν τα στοιχεία για τα έσοδα από κάθε πηγή που αποκτήθηκε κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος, τη μίσθωση θυρίδων σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα επί αυτών, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, Κάθε χρήσης οχήματα, πλωτά και εναέρια μέσα, συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση, καθώς και δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές.

Δείτε αναλυτικά τα πόθεν έσχες των Βουλευτών Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου, Τάσου Μπαρτζώκα, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, Άγγελου Τόλκα και της πρώην Βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου:

9 σχόλια:

  1. ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχασα το μετρημα με τις καταθεσεις της κ. Καρασαρλιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εσυ λαε βασανισμενε μην ξεχνας τον Ωρωπό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΩ ΚΟΤΕΡΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΕΧΩ ΓΟΥΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρώνε και πίνουν,εις υγεία του αφελή ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια ξέρεις κανείς ποιός πληρώνει το προσωπικό 3-4 κοπέλες που έχεις ο καθένας στο γραφείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος μ' αυτή την ανισότητα. Τι πάει να πει 3-4 κοπέλες στα γραφεία των βουλευτών. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα στην εργασία κι εμείς οι άνδρες. Δε γίνεται σ' όλες τις καλές θέσεις να βρίσκονται μόνο γυναίκες. Φτάνει πια!!!

      Διαγραφή
    2. Πάνε Βραζιλία ή Ισραήλ για χειρουργείο

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ