Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από αύριο, μόνο καθήμενοι και εμβολιασμένοι σε εστίαση και ψυχαγωγία - Με app η είσοδος

Νέα δεδομένα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, 16 Ιουλίου, στα καταστήματα της εστίασης και τους χώρους διασκέδασης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται οι εμβολιασμένοι να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην κανονικότητα. Συγκεκριμένα, από αύριο Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Αυγούστου όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Παράλληλα, σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι παραπάνω δραστηριότητες θα λειτουργούν ναι μεν με αυξημένο, αλλά προκαθορισμένο, αριθμό πελατών ή επισκεπτών.

Την ίδια ώρα, το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλοκαίρι καθήμενων, όπως είπε προ ημερών ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Επομένως, όλες οι δραστηριότητες ψυχαγωγίας, είτε σε ανοικτούς, είτε σε κλειστούς χώρους θα αφορούν αποκλειστικά καθήμενους και όχι όρθιους πελάτες.

5 σχόλια:

  1. Το μέσον είναι αυτό που πρέπει κατά τον Αριστοτέλη. Πώς όμως ορίζεται αυτό που πρέπει; Όχι με βάση κάποιες ιδέες, αιώνιες και αμετάβλητες (όπως θα υποστήριζε ο Πλάτωνας), αλλά με βάση την εμπειρία που στηρίζεται στην κοινωνική συμβίωση· αυτό που ορίζεται κάθε φορά ως το ορθό μέτρο είναι:

    αυτό που αποδέχεται η κοινωνία και

    αυτό που μας διδάσκουν τα πρότυπα, οι σπουδαίοι άντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ελληναραδες δεν εχουμε , ουτε ειχαμε ποτε την αισθηση του μετρου και των οριων. Οι φιλοσοφοι δεν εξεφραζαν τον μεσο ελληνα , ουτε τοτε ουτε και σημερα. Ηταν μια ουτοπικη εξαιρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τσιπρας αγνόησε τον λαό και έδωσε τον όρο βόρεια Μακεδονία στους βουλγαροσκοπιανους. Γράφτηκε με μαύρα γράμματα στην ιστορία κάτω από τον άλλο τον άλλο προδότη τσολακογλου.

    Ο Μητσοτάκης αποκάλεσε ψεκασμενους και μπατάκια τους μίσους Έλληνες. Στις εκλογές θα πάει στο ράφι της ιστορίας όπου ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι δυνατόν ζωώδης επιθυμία του όχλού να ταυτίζεται με το αριστοτελικό μέτρο...

    Το μέτρο του Αριστοτέλη αποτελεί το μέσο δύο υπερβολών, όχι το μέσο μεταξύ του καλού και του κακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αγαθόν και το δέον γενέσθαι ακριβώς είναι το απείκασμα των Ιδεών του Πλάτωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ