Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο: Ο ρασοφόρος με το βιτριόλι εξομολόγησε τον δολοφόνο της Καρολάιν

Ο αρχιμανδρίτης από τη Βέροια με το βιτριόλι Θεοφύλακτος Κόμβος που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητά του. Βέβαια δεν φοράει ράσα καθώς κάηκαν από το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, αλλά διατηρεί τα μακριά του μούσια. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του protothema.gr, εξομολόγησε τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν στο φρικτό έγκλημα των Γλυκών Νερών. Θυμίζουμε ότι ο ρασοφόρος με το βιτριόλι μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο αρχιμανδρίτης με σχετική διάταξη της 24ης ανακρίτριας η οποία αναφέρει ότι «επειδή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ότι πάσχει από μικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή, επειδή η διάγνωση της πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του κατηγορουμένου είναι προδήλως αναγκαία για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και προς τούτο απαιτούνται ειδικές γνώσεις της επιστήμης πρέπει να διαταχθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» μετακόμισε από τη ΣΤ’ στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

3 σχόλια:

  1. Δεν μαθαμε, του εδωσε συγχωρεση ο Άγιος πατέρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ουστ αποδω!!!!! Καταρχήν δεν είναι ιερέας άρα δεν υπάρχει εξομολόγηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ