Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόστιμο και 7ήμερο λουκέτο σε καφετέρια στην Ημαθία

Εξυπηρετούσε 6 πελάτες στο εσωτερικό της

Βαριά καμπάνα επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας στην Ημαθία για μη τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, εντόπισαν ότι το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετούσε έξι πελάτες στον εσωτερικό του χώρο, παραβιάζοντας τα μέτρα. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και επέβαλαν στον ιδιοκτήτη, πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Επιπλέον, σε διαφορετικούς ελέγχους που πραγματοποίησε χθες η Αστυνομία για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, εντοπίστηκαν και 3 υπάλληλοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν φορούσαν μάσκα και επιβλήθηκε πρόστιμο από 300 ευρώ στον καθένα.

1 σχόλιο:

  1. Είναι παράλογο οι καταστήματαρχες

    Επειδή στο λεωφορείο από βάρβαρες μπαίνουμε μέσα 12 άτομα και δεν κωλάμε κορονοιο, θα βάζουν αυτοι μέσα στα καταστήματα τους 3 άτομα;
    Επειδή εχουν ανοικτά πόρτες παράθυρα ενώ στο λεωφορείο είμαστε κλειδαμπαρωμενοι;

    Και εκτός από παράλογοι είναι και αχάριστοι.Εκθέτουν και την δική τους ζωή σε κίνδυνο.

    Μόλις βγείτε στο δρόμο, κοιτάξτε έναν οδηγό αστικού, με τι τρόμο ασκεί το επάγγελμα του αναλόγιζομενος την έκθεση του στον θανατηφόρο ιό.

    Έλεος με εσάς τους ψεκασμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ