Quantcast

http://picasion.com/

Η μετάλλαξη «Δέλτα» έφτασε στην Ημαθία - Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 3 κρούσματα

Τα τρία πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Ημαθία με την μετάλλαξη «Δέλτα» ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στην ενημέρωση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρόκειται για μια μετάλλαξη με αυξημένη μεταδοτικότητα, που κυριαρχεί στα καινούρια κρούσματα στη χώρα μας και θεωρείται πως θα επικρατήσει στην Ελλάδα. Ο πίνακας που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ, όπου φαίνονται και τα 3 κρούσματα της μετάλλαξης Delta στην Ημαθία, αποτυπώνει τον απόλυτο αριθμό κρουσμάτων (ανεξαρτήτως τρόπου δειγματοληψίας) με στελέχη αυξημένου ενδιαφέροντος που χρήζουν άμεσης λήψης μέτρων ελέγχου, ανά Περιφερειακή Ενότητα, για το χρονικό διάστημα από την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Δικτύου Γονιδιωματικής Επιτήρησης του ιού SARS-CoV-2 μέχρι σήμερα.


6 σχόλια:

  1. Τα κοπροσκυλα του σωρα και του βελοπουλου φταινε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μεταλλάξεις των κορονοιων είναι πιο μεταδοτικες, αλλά εχουν λιγότερη θνησιμότητα.

    Εμάς μας ενδιαφέρει ΜΌΝΟ η μεταδοτικοτητα.

    Σαν τους παπάδες, τα καλά και συμφέροντα τας ψυχας ημών.
    Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δούλεμα πάει σύννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισε βλαξ και ανιδεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 2850 κρούσματα χτες είχαμε 12 θανάτους.

      Τον μέσο όρο ηλικίας των 12 συνανθρώπων μας που χάθηκαν, ακόμη και ο ΣΚΑΙ που παρακολουθείς εσύ, με πολύ προσοχή δεν αναφέρανε.
      Φόρεσε μάσκα, βάλε αντισηπτικό και εμβολιασε το 15χρονο παιδί σου. Οι ειδικοί μιλήσανε. Δε γνωρίζουν αυτοί ποιοι κινδυνεύουν;

      Διαγραφή
  5. Μην ανησυχάτε. Λίγο αγιασμό για απολύμανση, Λίγο αγιασμό στον πρωινό καφέ, Κάθε Κυριακή εκκλησιασμό και οι αρρώστιες ειναι μακρυά απο το σπίτι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ