Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαρέλας: «Με ικανοποίηση ακούσαμε τον πρωθυπουργό να λέει αυτό που του έχουμε τονίσει στο παρελθόν»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Παναγιώτης Χαρέλας για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Βεροιώτης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων τόνισε πως οι Αστυνομικοί δεν είναι τουριστικοί πράκτορες και προσωπικό υποδοχής, ενώ υπογράμμισε πως
 θα προστατευτούν τα σύνορά μας από ασύμμετρες απειλές. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτης Χαρέλας:

«Να δίνεται η αξία που πρέπει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε. Είναι από τις λίγες στιγμές που ο πρωθυπουργός της Χώρας μας εκφράζει και λέει όσο πιο ευγενικά μπορεί αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούμε να πούμε εμείς!

Δεν είμαστε υπηρεσία υποδοχής, δεν είμαστε υπηρεσία σίτισης, ουτε τουριστικό γραφείο! Προστατεύουμε τα σύνορα μας στην ηπειρωτική αλλά και στη νησιωτική Χώρα και πολεμάμε τα κυκλώματα των διακινητών.

Και όσο αυτό το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τα μέσα που διαθέτουμε, κάποιοι εχθροί (και από έξω αλλά και από μέσα) θα συνεχίσουν να μας υπονομεύουν με σκοπό να πείσουν την κοινή γνώμη για τους "κακούς" Συνοριοφύλακες και την "απάνθρωπη" αντιμετώπιση απέναντι στους «πρόσφυγες».

Με ικανοποίηση ακούσαμε τον πρωθυπουργό της χώρας μας να λέει αυτό που του έχουμε τονίσει στο παρελθόν. Δεν είμαστε τουριστικοί πράκτορες και προσωπικό υποδοχής. Κάνουμε ότι είναι εφικτό με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο για να προστατεύσουμε τα σύνορά μας από ασύμμετρες απειλές. Αλλά δεν θα συμμετάσχουμε όμως και σε κινήματα του παρελθόντος «Welcome to idomeni»!!!

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού:

1 σχόλιο:

  1. Το ότι σε άκουσε σε άκουσε το θέμα είναι να μην σε σύνδεσε. Πολύ το φοβάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ