Το Σάββατο στη Βέροια η έναρξη του 7ου Διεθνούς Φόρουμ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων

Στις εγκαταστάσεις του Easy Education - Είσαι μαθητής Λυκείου από την Ημαθία; Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Οι εναρκτήριες δράσεις του 7ου Διεθνούς Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων (ΕΚΝ) ξεκινούν στη Βέροια, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και θα ολοκληρωθούν στη Θεσσαλονίκη από 16 έως και 26 Ιουνίου 2021. Με την παρουσία μελών του ΔΣ του ΕΚΝ το Σάββατο στις 12/06/2021 θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια στις εγκαταστάσεις της Easy Education η εναρκτήρια δράση του 7ου Διεθνούς Φόρουμ. Θα δοθεί η ευκαιρία στην μαθητιώσα νεολαία του Νομού Ημαθίας να ενημερωθεί για το έργο και τους ευγενείς σκοπούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με Teambuilding (Διαδικασία δόμησης ομάδων) που αποτελεί μία από τις βασικές δραστηριότητες μέσα σε ένα συνέδριο. Η αρχή του workshop θα αφιερωθεί σε τέτοιες δραστηριότητες ώστε να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια, θα υπάρχουν αναλυτικές παρουσιάσεις για τη λειτουργία και την ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, τις δράσεις που οργανώνονται, το πώς μπορεί κάποιος να συμμετάσχει στις δράσεις και να συνεχίσει το ταξίδι του μέσα στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όποιες ερωτήσεις θέλουν και να γίνει μια συζήτηση γύρω από τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος.

Μπορείς να συμμετάσχεις στην εναρκτήρια δράση του φόρουμ με απώτερο στόχο να αναλάβεις ενεργό ρόλο στο έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

* Η δήλωση συμμετοχής αφορά μαθητές Λυκείου από το Νομό Ημαθίας που μπορούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση στη Βέροια στις 12/06/2021

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00) ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@easy-education.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ