Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε πλειστηριασμό το εμβληματικό ακίνητο της ΕΑΣ Βέροιας

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά εμπορικά ακίνητα της Βέροιας μπαίνει σε πλειστηριασμό από την Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για το ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου και κατά το παρελθόν υπήρξε ιστορική έδρα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, ενώ αργότερα στέγασε τα Super Market «Αρβανιτίδης» και «Μαρινόπουλος». Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το ενδιαφέρον από τοπικούς οικονομικούς παράγοντες για την απόκτηση του κτιρίου είναι μεγάλο. Οι παίκτες άρχισαν να «ζυγίζουν» πορτοφόλια και... πιστοληπτική ικανότητα, προκειμένου να εισέλθουν στη διαδικασία του πλειστηριασμού.

Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, καθώς το εν λόγω κτίριο, τα τελευταία χρόνια έχει οδηγηθεί στον μαρασμό και η μελλοντική αξιοποίησή του, θα έχει σίγουρα θετικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία και σαφώς θα αναβαθμίσει την περιοχή του κέντρου.




Δείτε αναλυτικά τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά, όπως ανακοινώθηκαν επισήμως από την Τράπεζα:




2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ