Quantcast

http://picasion.com/

Νέα δράση από τον Σύλλογο Νεολαίας Βέροιας - Έβαψαν το Κιόσκι στον Αλιάκμονα

Νέα δράση ανέλαβαν τα μέλη του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας. Το πρωί της Τετάρτης 23 Ιουνίου, μαζεύτηκαν στο Κιόσκι πάνω από το Φράγμα του Αλιάκμονα και έβαψαν τα παγκάκια. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν αποκαταστήσει μόνοι τους τα σπασμένα παγκάκια από το... δημοφιλές Κιόσκι. Όπως ανέφεραν και οι ίδιοι, τα έβαψαν σε χρώμα όσο πιο κοντά στο παλιό, ώστε να μη χαλάσει η αισθητική του χώρου, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να παραμείνει το Κιόσκι σε αυτή την κατάσταση.

«Σήμερα μαζευτήκαμε στο κιόσκι και βάψαμε τα ξύλα όσο πιο κοντά στο παλιό χρωμα τους, ώστε να μη χαλάμε την αισθητική του χώρου όπως μας είπαν!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Χρωματα/υλικά Οικοδόμων Καμπισιου Ευθυμία που μας δώρισε το χρώμα και τα πινέλα για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την επισκευή που ξεκινήσαμε!!

Ελπίζουμε το κιόσκι να μείνει σε αυτή την κατάσταση καθώς ρίξαμε κόπο και ιδρώτα για να το επισκευάσουμε!
Το θέμα των σκουπιδιών είναι κάτι που μας ανησυχεί ιδιαιτέρως, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε έναν κάδο και μια σήμανση που θα γράφει «να διατηρούμε τον χώρο καθαρό» έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο να μην πετάει τα σκουπίδια κάτω», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.









4 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά!
    Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να βλέπουμε.. Με όρεξη και μεράκι!
    Συνεχίστε τν προσπάθεια σας και ομορφαίνετε τν πόλη μας όσο μπορείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και εφόσον δεν ενδιαφέρει άλλους αρμοδιότερους - που βρίσκονται καθημερινά εντός δημαρχείου - να βάψουν και τα τοιχάκια του δημαρχείου Βέροιας, που τα λερώνει ο γνωστός μικρο#$&*#$&*νος με υβριστικά μηνύματα, να τα βάψουν και αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πικροχολος ακόμη να σχολιάσει; Μπράβο στα παιδιά.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά καλησπέρα,
    Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά πολλή επικαιρότητα σήμερα και από το πρωί τώρα κάθισα.
    Όλο λάθος το βρίσκω και πάλι όπως ανέλυσα σε προηγούμενο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ