Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

11 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Στα 2.604 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 5 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 48ωρο, ενώ 126 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 22ας Ιουλίου 2021. Στην Ημαθία καταγράφηκαν 11 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 5.345. 

7 σχόλια:

  1. Τελικά ο κορονονοιος έφυγε διακοπές.Τωρα δεν κολλάει. Η πληρης κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ψεκασμένοι δεν κάνουν εμβόλιο γιατί φοβούνται μην αλλοιωθεί το dna τους και χαλάσει η ράτσα από τόσο έξυπνους ανθρώπους χαχαχαχαχαα. Άντε ψέκες διοργανώστε καμιά συγκέντρωση ακόμα λέμε όχι στα τσιπάκια του Μπιλ Γκέητς χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι κακάριζες και όταν σε μπολιάζανε; Θα γελάς συχνά τότε γιατί θα κάνεις και τρίτη και τέταρτη και συνέχεια εσύ ο έξυπνος. Καλύτερα γιατί πρέπει να αραιώνουμε.

      Διαγραφή
  3. Αύριο θα είναι 25, μεθαύριο 40, μετά 75 και 15Αύγουστο πάπαλα.
    Ο αλγόριθμος είναι αλάνθαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aftoi pu kanane to boli ine xesmenoi giati den xerun ti tus perimenh.emis pu den t kaname ata mezea mas. To poli poli na pethanume ala zoris tin anamoni.kali dinami boliasmena tsirka. 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ