Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Γκρέκας της «Φάρμας» συνάντησε τον πρόεδρο της Αγίας Βαρβάρας

Η γνωριμία στο Ιράν, το κούρεμα και η πενταετής φιλία
Αυλαία ρίχνει απόψε το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα», με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στις 21:00. Οι τέσσερις φιναλίστ, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Κώστας Γκρέκας, διεκδικούν το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Μπορεί από την «Φάρμα» να μπήκαν και να αποχώρησαν η ζωντοχήρα της Βέροιας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι Ναουσαίες δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίκου, στον τελικό όμως κατάφερε να φτάσει ένας παίκτης που μπορεί να μην κρατάει από Ημαθία, έχει όμως έναν εξίσου διάσημο (στα δικά μας μέρη) Βεροιώτη!


Ο λόγος για τον Κώστα Γκρέκα, μοντέλο και επιχειρηματίας που εισέβαλε στη «Φάρμα» και πλέον διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο και τον Σπύρο Κωτσιαντή, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγίας Βαρβάρας. 
Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν στο 2016 κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 7Χ7 καλλιτεχνών στο Ιράν, που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό από την Ιρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. 


Στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας συμμετείχαν και γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Γκρέκας και ο επίσης μοντέλο Κώστας Φραγκολιάς, ενώ ο πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας Σπύρος Κωτσιαντής συμμετείχε με την ιδιότητα του διαιτητή. Ο πρόεδρος και οι... Κωστάδες έδεσαν αμέσως και μοιράστηκαν όμορφες εμπειρίες στο ταξίδι τους αλλά και την λατρεία τους για το ποδόσφαιρο, ενώ ακόμα και σήμερα κρατούν επαφή.


Μάλιστα, ο πρόεδρός μας, πέρα από χρέη διαιτητή, ανέλαβε και χρέη κομμωτή στην αποστολή! Όχι τυχαία φυσικά... Είναι γνωστή στη Βέροια η προηγούμενη ιδιότητα του Σπύρου Κωτσιαντή. Από τους πιο γνωστούς κομμωτές της πόλης, διατηρούσε το κομμωτήριό του στην οδό Βενιζέλου, διετέλεσε και πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών Ημαθίας και μάλιστα ήταν από τους προέδρους που κατάφεραν να καρακυρώσουν το επάγγελμα του κουρέα/κομμωτή στην Ελλάδα.

Άρα απόψε ξέρουμε ποιον υποστηρίζει στην Φάρμα ο πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας... Κώστας Γκρέκας δαγκωτό!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ