Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα «ευχαριστώ» στην Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό, παραϊατρικό δυναμικό και λοιπό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, για τη φιλοξενία και τη φροντίδα που μου παρείχαν ως ασθενή, κατά την τριήμερη νοσηλεία μου (01 - 03/06/2021) στην Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική. Θεωρώντας ότι τίποτα δεν πρέπει να είναι δεδομένο, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους επιστήμονες και εργαζομένους (ιατρούς, νοσηλευτές/νοσηλεύτριες, μαίες και λοιπό προσωπικό, καθαριότητας, τραπεζοκόμοι κτλ) που στελεχώνουν την Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική, για την υποδειγματική νοσηλεία, την φαρμακευτική και ψυχολογική υποστήριξη, καθώς και την ανθρώπινη προσέγγισή τους απέναντι σε εμένα και στον σύζυγό μου, αντιμετωπίζοντάς μας με σεβασμό και ενσυναίσθηση και να τονίσω ότι, συνέβαλαν τόσο στην επιτυχή αντιμετώπιση ενός έκτακτου ιατρικού περιστατικού, όσο και στην άνετη και ασφαλή παραμονή μου στο Νοσοκομείο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής κ. Κωνσταντίνου Χρήστο και ιδιαιτέρως τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ηλία Πλιόγκα για το εξαιρετικό του έργο και την άρτια οργάνωση του Νοσοκομείου μας.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, να εκπληρώνουν το δύσκολο έργο τους με αφοσίωση και ανθρωπιά και να συνεχίσουν την προσφορά τους σε τέτοιο υψηλό επίπεδο.

Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ