Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εταιρεία «Blue Bird» έφτασε στην πόλη μας

Με νέα γκάμα φιλικών προς το περιβάλλον κινητήρων - Στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»
Η νέα μεγάλη συνεργασία του Γεωπονικού Κέντρου Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος», μας φέρνει στην πόλη μας την μεγάλη Ιταλική εταιρεία «Blue Bird». Η εταιρεία «Blue Bird», μας προσφέρει μία άριστη ποιότητα προϊόντων, όπου με την έλευση νέων ευρωπαϊκών κανονισμών σχετικά με τις εκπομπές καυσαερίων κινητήρα, σχεδίασε και έθεσε σε παραγωγή μια εντελώς νέα γκάμα φιλικών προς το περιβάλλον κινητήρων, με 5 διαφορετικές μετατοπίσεις.

Έτσι, από εδώ και πέρα, αυτή η νέα γκάμα φιλικών προς το περιβάλλον κινητήρων, θα είναι δίπλα μας και θα μπορούμε να διαλέξουμε το κατάλληλο εργαλείο για την δική μας εργασία που θα μας λύσει τα χέρια.

Γι’ αυτό το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας που ξέρει να εμπιστεύεται και να επενδύει σε εταιρείες που χρειάζονται στην πόλη μας και σε εταιρείες που σκέφτονται οικολογικά, επέλεξε τη συνεργασία με την εταιρεία «Blue Bird» που έχει μία συνεχή τεχνολογική ανάπτυξη, με όλο και μεγαλύτερο σεβασμό στο περιβάλλον, χάρη στους κινητήρες με μειωμένες εκπομπές και τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε τα 40 χρόνια λειτουργίας. Αυτές είναι οι αξίες τις «Blue Bird» και αυτές υποστηρίζει και το κατάστημα, καθώς το περιβάλλον προέχει.

Μπορείτε λοιπόν, να ανακαλύψετε από σήμερα την μεγάλη γκάμα της εταιρείας στο κατάστημα μας στην οδό Σταδίου 53 στη Βέροια και να ενημερωθείτε κατάλληλα για ότι σας ενδιαφέρει από το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ