Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας: Δεν καθαρίζουν μόνο... επισκευάζουν κιόλας!

Στην επισκευή των καθισμάτων στο κιόσκι πάνω από το Φράγμα του Αλιάκμονα προχώρησαν σήμερα Τρίτη 15/6 μέλη του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας. Ο νεοσύστατος σύλλογος της πόλης μας, ξεκίνησε με εθελοντικές δράσεις καθαριότητας διαφόρων σημείων της Βέροιας, που συνήθως αποτελούν πόλο έλξης πολλών -και κυρίως νεαρών- συμπολιτών μας και συνέχισε με την δημιουργία Τράπεζας Αίματος, τώρα... πήρε το σφυρί και το πριόνι και άρχισε και τις επισκευές!

Η αρχή έγινε από το γνώριμο σε αυτούς κιόσκι, καθώς ήταν το σημείο που πραγματοποίησαν την πρώτη δράση καθαρισμού, όπου επισκεύασαν μόνοι τους τα παγκάκια, που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήταν σπασμένα.


Όπως ανέφεραν και τα ίδια τα μέλη στην ανακοίνωσή τους στο facebook, μπορεί να μην είχαν κατασκευαστικές γνώσεις και εμπειρία σε τέτοιοι είδους μερεμέτια, κατάφεραν όμως με πατέντα και σπαζοκεφαλιά να κόψουν τα ξύλα στις σωστές διαστάσεις και να τα καρφώσουν, δημιουργώντας ένα κανονικό παγκάκι. Όρεξη να υπάρχει!

Κάλεσαν μάλιστα όσους απολαύσουν το πλέον αναπαυτικό κάθισμα, να πιουν το ρόφημά τους στην υγειά τους και φυσικά να μην πετάξουν το κύπελλο κάτω,καθώς ο χώρος ήδη άρχισε να μαζεύει σκουπίδια. 






17 σχόλια:

  1. Δεν έχω λόγια γι αυτά τα παιδιά, μπράβο και πάλι μπράβο, να δούμε οι ούγκανοι θα το σεβαστούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούγκα ούγκα, πάλει καθαρώ τα το βρο το μέρως. Τή καλά...

      Διαγραφή
  2. Μπραβο σε ολα τα παιδια. Τελικα ισως υπαρχει ελπιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα συγκεκριμένα παιδιά που έχουν ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ....αξιοι προς μίμηση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στα παιδιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μπράβο και μπράβο ρε παιδιά; Αφήστε το να ρημάξει να επιστρέψει στη κανονική του μορφή το δάσος που μου θέλετε και κιόσκι να αράζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο δασος βρε . Στα πρανη του δρομου ειναι. ΚΑλως επραξαν οι νεοι. Αν θες δασομςνο το γυρω τοπιο πανε και φυτεψε εσυ και η παρεα σου .

      Διαγραφή
    2. Δασική περιοχή είναι αλλά δεν είμαι ειδικός, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας μας πει. Τα πρανή του δρόμου κάποτε ήταν δάσος, ώσπου έγινε η διάνοιξη του δρόμου και κάποιος φορέας ανέλαβε να χτίσει κιόσκι.

      Διαγραφή
  7. Χειρότερο από ότι ήταν το κάνανε. Πολύ κακή αισθητική.
    Πάντως ξέρουν να ποζάρουν καλά στις φωτογραφίες, αυτό τους το αναγνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια χαρα το εκαναν . ενα χερι λαδι θελει για να σκουρηνει και να μη σαπισει. Αντε καντε το εσευ και τα φιλαρακια σου και μη ειστε μονο των σχολιων

      Διαγραφή
    2. Αφού όλο το υπόλοιπο είναι σάπιο, η σκεπή είναι ετοιμόρροπη, δεν είναι μόνο να φαίνεται ομοιόμορφο, να είναι και σταθερό και ασφαλές κυρίως.
      Καλύτερα να το ρίχνανε και να το κάνανε από την αρχή με μια πιό απλή κατασκευή και ένα χέρι λάδι όπως λες κι εσύ μιά φορά τον χρόνο.
      Φιλαράκια δεν έχω αλλά αν θέλετε να κάνουμε μια ομάδα και να δούμε πως να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα σε διάφορα σημεία της πόλης, θα ήμουνα σύμφωνος.

      Διαγραφή
  8. Δεν είμαστε εμείς για κιόσκι
    Ίσα ίσα χαλάμε το δάσος με τα σκουπίδια που πετάμε.
    Τα ζώα....ζώα μένουν δεν γίνονται ποτέ άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στα παιδιά και συγχαρητήρια στους Γονείς και τους Καθηγητές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gia osous kakologoun to ergo ton pedion kai krinoun as siko8oune apo tis poli8ronares tous kai as pane na boi8isoun etsi sigoura 8a ipirxe ena kalitero melon gia olous mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ