Quantcast

http://picasion.com/

Αυτός είναι ο ιερέας από τη Βέροια που επιτέθηκε με βιτριόλι σε Μητροπολίτες

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου που συνεδρίαζε στη Μονή Πετράκη στο Κολωνάκι. Ο 37χρονος ιερέας, τις φωτογραφίες του οποίου δημοσιοποίησε το protothema.gr, ανήκε στην Ιερά Μητρόπολη Βέροιας και συγκεκριμένα ήταν ιερέας στην Αγία Βαρβάρα και το Καλοχώρι Ημαθίας. Ο ιερέας βρισκόταν ενώπιον του δευτεροβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου που επικύρωσε την καθαίρεσή του καθώς εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, το 2018 είχε συλληφθεί από Αστυνομικούς στο Πλατύ, όταν τον εντόπισαν εντός του οχήματός του, έχοντας επιμελώς κρυμμένη κάτω από το ράσο του ποσότητα κοκαΐνης.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο ιερέας είχε πάει προετοιμασμένος, καθώς προσήλθε έχοντας κρυμμένα στο ράσο του δύο μπουκάλια με το καυστικό υγρό, ενώ σ
ύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΡΤ, τα πρώτα λόγια του ιερέα στους αστυνομικούς ήταν: «Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν».

12 σχόλια:

  1. αλλος τρελος!! Τι ηθελε;; να τον κάνουν δεσπότη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι από Βέροια αλλά από Σέρρες κι έχει πάνω από πέντε χρόνια που έφυγε σε διάφορες ενορίες και νομούς ,νομίζω τελευταία ήταν αποσπασμένος Αθήνα αλλά ανήκε στην Μητρόπολή Βεροίας κάτι τέτοιο χωρίς αυτό να λέει κάτι βέβαια απλά στους τίτλους ειδήσεων τον χαρακτηρίζουν εσφαλμένα από Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όνοματεπώνυμο δεν έχει ? Α ναι σε δύο μέρες το λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Αγία Βαρβάρα ήταν ως το 2015 ο συγκεκριμένος ιερέας!! Από τότε ως κ τώρα υπάρχει ένας εξερετος και σεβαστός Ιερέας,όπου έχει αγαπήσει το χωριό σαν δικό του!! Αγαπητέ κ Βεροιώτη αυτός ήταν στε άλλο χωριό της Ημαθίας τα τελευταία 6 Χρόνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν αρχιμανδρίτης μοιάζει.
    Ήταν απλός ιερέας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμ από πού θα ήταν. Μόνο έκπληξη δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σεβασμιότατος τι έκανε για αυτό ; Προφανώς μάλλον δεν γνωρίζει τι ανθρώπους είχε και έχει δίπλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς φύλαξε ο Θεός τον δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου, λες (Ευτυχώς φύλαξε ο Θεός τον δικό μας), δηλ για τους άλλους ; δεν τους πρόσεχε ο θεός και δεν μας νοιάζει.
      Και είσαι χριστιανός ;

      Διαγραφή
  9. Τι να σου πω τώρα; Αφου δεν τους φύλαξε όλους, τι να κάνουμε; Κατι παραπάνω θα ξέρει μάλλον. Εμείς θα τον πούμε τι θα κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. που ειναι τώρα ο κύριος χατζηκαιταλοιπα που βγαίνει καθε τοσο και σχολιάζει τα του ιού να μας πει την γνωμη του? γιατι τετοιο μυαλο εχει η εκκλησία,να παει σε αλλη ενορία διαλεξε ο μητροπολίτης μας.Να φυγει απο εδω να απει αλλου.......ε ρε ξυρισμα που θελουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλάκα πλάκα, εχει πολύ καιρό να φανεί ο Χατζητέτοιος.
    Θαχει πλάκα να αναρρώνει απο κόβιτ σε κανένα κέντρο αποκατάστασης.
    Μακάρι να μην ειναι ετσι και να ειναι γερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ