Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας εκπαιδεύτηκαν οι μαθητές της Βέροιας

Σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο  πραγματοποιήθηκε ε
κπαίδευση των μικρών μαθητών στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, σε μια σειρά επισκέψεων που διενεργούνται όλο αυτό το διάστημα στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Βέροιας. Υπήρξε άψογη συνεργασία του Τμήματος Τροχαίας, με το Δήμο, τη σχολική κοινότητα και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρετικές ήταν οι εισηγήσεις των στελεχών της Τροχαίας που βοήθησαν τα παιδιά να αντιληφθούν τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. Με ειδικό εξοπλισμό, οχήματα, προσομοιωτές μέθης και ειδικά παζλ επιμόρφωσαν και ενθουσίασαν τους μικρούς μαθητές! 

«Θερμά συγχαρητήρια στους υπαστυνόμους Μπάμπη Καϊλογλου, Γιώργο Αντωνίου, στον Ανθυπαστυνόμο Γιώργο Χονδραντωνη, και στον διοικητή του τμήματος Τροχαίας Βέροιας κ. Παρούτογλου, στον Δ/ντη του σχολείου κ. Τσουλη ,στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές για την ανταπόκριση!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ