Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βέροιας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουνίου 2021, όταν δέχθηκε κλήση για καπνό σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν περίπου 10 το βράδυ, όταν ένοικοι διαμερισμάτων της οδού Κωτουνίου είδαν πυκνό μαύρο καπνό να βγαίνει από το πίσω μέρος πολυκατοικίας και κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο συμβάν με δύο οχήματα. Οι Πυροσβέστες εντόπισαν τον καπνό σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Κωτουνίου 18, όπου κατοικεί μια γυναίκα με την κόρη της, οι οποίες απουσίαζαν την ώρα του συμβάντος.

Η φωτιά είχε ξεσπάσει στην κουζίνα του διαμερίσματος, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πιθανότατα για βραχυκύκλωμα. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των Πυροσβεστών, η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια του διαμερίσματος και οι ζημιές περιορίστηκαν στην κουζίνα. Στο συμβάν έσπευσε και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς ερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ