Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέλα Τζούνιορ: «Προτεραιότητα του Πασά είναι να μιλήσει πρώτα με τη Βέροια»

Εξαιρετική σεζόν στη Football League με τη φανέλα της πρωτοπόρου Βέροιας πραγματοποιεί ο Γιάννης Πασάς. Εσχάτως, προέκυψαν, μάλιστα, δημοσιεύματα από την Κύπρο περί ενδιαφέροντος ομάδων για τον έμπειρο ακραίο επιθετικό.
«Προτεραιότητα του Γιάννη είναι να μιλήσει με τη διοίκηση της Βέροιας και αναλόγως θα δούμε την επόμενη κίνησή μας», τόνισε με νόημα στο metrosport.gr ο Βέλα Τζούνιορ, ατζέντης του ποδοσφαιριστή και κατέληξε. «Σίγουρα, είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να υπάρχει ενδιαφέρον, ωστόσο πρωτίστως οφείλουμε να συζητήσουμε με τους ανθρώπους της Βέροιας».

Οκτώ γκολ και έξι ασίστ


Ο 31χρονος εξτρέμ, ο οποίος έχει θητεύσει μεταξύ άλλων σε Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Ηρακλή και Αρη, έχει σημειώσει στο φετινό Πρωτάθλημα οκτώ γκολ και έχει μοιράσει ταυτόχρονα έξι ασίστ.

Στα επτά παιχνίδια από τα οποία σκόραρε, η Βέροια έκανε έξι νίκες και είχε μία ήττα, κάτι που σημαίνει ότι βοήθησε τα μέγιστα στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής στον Βόρειο Ομιλο.

Σκόραρε και στα δύο ματς με αντίπαλο τον Πιερικό, όπως κάτι αντίστοιχο έπραξε και εναντίον του Απόλλωνα Πόντου. Βρήκε επίσης δίχτυα στις αναμετρήσεις με Θεσπρωτό και Καβάλα, ενώ σκόραρε δις στο επιβλητικό 3-0 κόντρα στην Α.Ε.Π. Κοζάνης.

Η πιο παραγωγική

Από πλευράς τερμάτων, είναι μάλιστα η πλέον παραγωγική σεζόν της καριέρας του, αφού τα πέντε γκολ με τον Αρη τη σεζόν 2017-18 ήταν τα περισσότερα. Άλλωστε, ουδείς πρέπει να ξεχνά ότι δεν είναι καθαρόαιμος φορ, αλλά παίζει κυρίως στα άκρα της επίθεσης.

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της φετινής περιόδου, η Βέροια είναι στην κορυφή με 37 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. Είχε την καλύτερη άμυνα στον όμιλο με έξι γκολ παθητικό και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 24 γκολ έναντι των 31 τερμάτων της Καβάλας.

Τέλος, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Πασάς με τα οκτώ φετινά γκολ είναι δεύτερος σκόρερ σε όλη την κατηγορία – και στους δύο ομίλους δηλαδή – αφού με εννιά γκολ μοιράζονται την 1η θέση ο συμπαίκτης του στη Βέροια, Γιάννης Λουκίνας και ο Τσιριγώτης της Επισκοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ