Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Aνατριχιαστικές καταθέσεις για τον 5χρονο Στάθη που σκότωσαν ροτβάιλερ στην Κοζάνη

«Παραλάβαμε μια άμορφη μάζα του παιδιού, δεν υπήρχε καμία ελπίδα»
Ξεκίνησε χθες το πρωί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, η δίκη για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από δύο ροτβαϊλερ ο 5χρονος Στάθης στην Κοζάνη. Το περιστατικό σημειώθηκε το Πάσχα του 2016, όταν η μητέρα και το ανήλικο παιδί επισκέφθηκαν την οικεία των κατηγορουμένων προκειμένου να φάνε. Σε ανύποπτο χρόνο, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή όλων και δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από τα σκυλιά. Στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν συνολικά περισσότεροι από 20 μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης. Στην έναρξη της δίκης η μητέρα του ανήλικου παιδιού κατέρρευσε, ενώ επικράτησε ένταση στην δικαστική αίθουσα κατά την ακροαματική διαδικασία.

Στο εδώλιο των κατηγορουμένων βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των σκύλων, στο σπίτι των οποίων συνέβη το τραγικό περιστατικό την ημέρα του Πάσχα του 2016.

Κατά την πρώτη μέρα της πολύκροτης δίκης κατέθεσαν η μητέρα του ανήλικου παιδιού και άλλοι επτά μάρτυρες, ενώ οι κατηγορίες που βαρύνουν τους ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η μαρτυρία των γιατρών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης που περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την κατάσταση στην οποία διεκομίσθη ο άτυχος Στάθης.

Χαρακτηριστική ήταν η έκφραση της αναισθησιολόγου: «Παραλάβαμε μια άμορφη μάζα του παιδιού, δεν υπήρχε καμία ελπίδα.»

Η δίκη, που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και μακρύ χρονικό διάστημα, λόγω του μεγάλου αριθμού των μαρτύρων, διεκόπη για την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

2 σχόλια:

  1. εξονυχιστικό έλεγχο στους κατόχους σκύλων συγκεκριμένων ρατσών.Ή φορολόγηση για την κατοχή τους.Απλά πράγματα.Γιατί ο Χ γονιός να πρέπει να γίνει φονιάς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν ιδιοκτήτες οι κύριοι δολοφόνοι μην λεμε και οτι θέλουμε. Εκτροφείς ήταν γιαυτό τα ζωα ζούσαν σε αθλιες συνθηκες και εμφανιζαν τετοιες συμπεριφορες!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ