Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 18-20 Ιουνίου στη Βέροια για 4η φορά το «Riv3r Hard Enduro Crossing»

Γκάζια και θέαμα στις όχθες του Τριποτάμου και μέσα στην πόλη της Βέροιας!
Φοβερό enduro τριήμερο έρχεται στη Βέροια στις 18, 19 και 20 Ιουνίου με το «Riv3r Hard Enduro Crossing»! Ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός στον χώρο της μηχανοκίνητης μοτοσυκλέτας που θα λάβει χώρα για τέταρτη φορά στη Βέροιας με κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στις όχθες του ποταμού Τριπόταμου αλλά και σε διαδρομές μέσα στην πόλη της Βέροιας. Πρόκειται για έναν Διεθνή αγώνα μοτοσυκλέτας που συνδιοργανώνεται από τα Αθλ. Σωματεία «Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα» και «Εκτός Δρόμου Ομάδα», υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την αρωγή των τοπικών αρχών, φορέων και χορηγών από όλη την Ελλάδα.


Αποτελεί μοναδικό Διεθνή αθλητικό γεγονός στον χώρο της μηχανοκίνητης μοτοσυκλέτας, συγκεντρώνοντας για τρεις ημέρες στην πόλη της Βέροιας κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (20 Αθλητές από Αυστρία, Ισραήλ, Γερμανία, Ρουμανία, Αγγλία και Σερβία) που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στις όχθες του ποταμού Τριποτάμου. Όσοι αθλητές από την Ελλάδα λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου και να είναι ενταγμένοι σε αθλητικό σύλλογο, μέλος της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η συμμετοχή στο «Riv3r Hard Enduro Crossing» δίνει την δυνατότητα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν να απολαύσουν έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών
και οργάνωσης και να ανακαλύψουν τα προσωπικά τους όρια καθώς και της μοτοσυκλέτας τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ