Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ζωντανεύει» και πάλι το συντριβάνι στην Πλατεία Ωρολογίου!

Στη βελτίωση της εικόνας της Πλατείας Ωρολογίου με τον σχεδιασμό που υλοποιείται και αφορά στη συντήρηση του υπάρχοντος σιντριβανιού στοχεύει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας. Το έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο των συντηρήσεων κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να παραδοθεί στους πολίτες μέσα σε διάστημα ενός μήνα.


Η μορφή της Πλατείας Ωρολογίου αλλάζει μέσω της συντήρησης, της αποκατάστασης και του καθαρισμού του σιντριβανιού που ήταν σε αχρησία, με την τοποθέτηση σύγχρονου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα εκτελούνται εργασίες για την τοποθέτηση 10 γραμμικών κατακόρυφων πιδάκων (κομήτες). Το μέγιστο ύψος στις δέσμες νερού θα φτάνει τα 2,20μ. έως 2,40μ. και η ρύθμισή τους θα μπορεί να είναι ισοϋψής - ανισοϋψής και κλιμακούμενη.

Για τον φωτισμό του κάθε πίδακα θα τοποθετηθούν 20 φωτιστικά σώματα τύπου LedBusSystem (φωτιστικοί αυτοματισμοί) διαφόρων χρωμάτων για την επίτευξη τουλάχιστον 30 προγραμμάτων φωτισμού.


17 σχόλια:

  1. Την ομάδα που έκανε την μελετη για την αναπλαση της πλατειας ωρολογιου και την επελεξαν δημοτικοι συμβουλοι με την ψηφο τους, να καλεσει ο δημος βεροιας σε κοινο δειπνο,ωστε να δουν αμφοτεροι τα χαλια (της πλατειας,της μελετης,της ψηφου των συμβουλων του τοτε δημοτικου συμβουλιου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλατεία δόθηκε (ως μελέτη) με απ΄ ευθείας ανάθεση στο Πανεπιστήμιο και την όλη επίβλεψη της μελέτης την είχε βεροιώτης καθηγητής.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ!
      ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
  2. Κανονικα θελει ξήλωμα ολοκληρη η πλατεια, αλλα εστω και ετσι και λόγω οικ. φτώχειας Κ. Δήμαρχε καιρός ήταν το χάλι αυτό της στέρνας για πότισμα να αλλάξει μορφή και χρήση! Ελπίζουμε και προσδοκούμε ομως Κ. Δήμαρχε, οταν τα οικονομικά του δημου το επιτρέψουν να γίνει μια πλατεια φυσιολογική, κανονική χωρίς αυτά τα οχυρωματικά τοιχία και τα ακαλαίσθητα - "αντιπεριβαλλοντικα" πλακάκια και παλιοσανίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι ο δήμος δεν έχει λεφτά;;; Γελάνε και οι πέτρες με αυτήν τη δικαιολογία του δημάρχου κάθε φορά....

      Διαγραφή
  3. Ego Leo ana kanete Ena tsami eki na bori o kosmos na proseuxete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τα μυαλά που κουβαλάνε..Δεν αποκλείεται!!!

      Διαγραφή
    2. με τα μυαλά που κουβαλάνε..Δεν αποκλείεται!!!

      Διαγραφή
  4. Επόμενα βήματα μονοδρόμηση της Μητροπόλεως και σιντριβάνι στην εληά.
    Νέος δήμαρχος, αμφίδρομη η Μητροπόλεως και μπάζωμα σιντριβανιού εληάς.
    Έτσι κάθε φορά που θα χρησιμοποιούμε τις κυλιόμενες να βλέπουμε και κάτι διαφορετικό πέρα από τις αγέλες των τσοπανόσκυλων που αλυχτάνε κατά δεκάδες.

    Μιλάμε για έργα επιπέδου Καποδίστρια, όχι αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλοδαποι εργατες. Τα συμπερασματα δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. παυλε εχεις στο χωριο σου δεντρα..αχαχα

      Διαγραφή
  7. Καλό σαν αρχή. Όμως και μαρούλια να φυτέψουμε, θέλουν φροντίδα συνεχώς. Θέλω να πω, μην καταντήσει μέσα σε πρασινάδες και βρομιά, όπως της Ελιάς, πριν το συντηρήσουν τελευταία. Με κάθε τρόπο, πάντα να ειναι καθαρό, δεδομένης της απαιδευσιάς και αδιαφορίας του μέσου πολίτη. Επίσης, άμεσα, να φροντίσετε υπάλληλοι καθαριότητας, συνεχώς να κάνουν λαμπίκο τις παιδικές χαρές σε κάθε γωνιά τους. Μήπως και συνηθίσουν παιδιά και γονείς που τις κατακλύζουν, πως πρέπει να προσέχουμε την καθαριότητα. Μήπως λέω, αν και δεν το βλέπω. Και αιτία, δεν ειναι ο Δήμαρχος ή κάποια υπηρεσία αλλά, οι γονείς ΚΑΙ το σχολείο. Δεν ειμαστε ικανοί, εμεις οι μεγάλοι, ούτε τον χώρο που παίζουν τα παιδιά μας να κρατήσουμε σε ανεκτό επίπεδο.
    Και μην ξεχνάμε. Ηρθε η Αγγελοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κ.Ουσουλτζογλου κατέστρεψε στην κυριολεξία την πλατεία Ελιάς και παρέδωσε στους Βεροιωτες αυτό το έκτρωμα,με τα καρφωμένα και σπασμένα σανίδια!
    Το ίδιο κακοποιημένη είναι και η πλατεία Ωρολογίου!
    Καμμία προσπάθεια αποκατάστασης δε θα βελτιώσει η θα αλλάξει την τραγική εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως να έμπαινε φουρνέλο και όλα από την αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...θα πω Μπραβο ! οταν δω,το αποτελεσμα ...επισης προτεινω = ενα ΡΟΛΟΙ και ενα ενθυμιο για φωτογραφησεις ...τυπου "i love Veria " ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτα τα μυτερα πλακακια π προεξεχουν στο τοιχιο απο τυχη τοσα χρονια δεν επαθε καποιος κατι σοβαρο η εστω και πιο ελαφρη τραυματισμο..κοιταξτε να προχωρησετε στην πληρη αναπτυξη της πλατειας και να αφησουμε τα καταμερους δεν υπαρχουν λεφτα..ετσι και αλλιως τοσα χρονια εργα χρν γινανε στην Ημαθια..θυμιζει εγκαταλελλειμεμη πολη..ειδικα αν προδωρησεις μπαρμπουτα και Κυριωτισσα..σε πιανει μια στεναχωρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ