Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρήκαν επιτέλους τη θέση τους!

Η προσπάθεια εύρεσης παρκαρίσματος για τα δίκυκλα ήταν ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το κέντρο της Βέροιας. Οι οδηγοί άφηναν τα μηχανάκια τους, σε σημεία που δεν επιτρεπόταν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα. Συνήθως, τα στάθμευαν, είτε ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, είτε ακόμα και επάνω στα πεζοδρόμια, δυσκολεύοντας την διέλευση των πεζών. Ωστόσο η επιλογή της Δημοτικής Αρχής να οριοθετήσει θέσεις πάρκινγκ, επί της οδού Μητροπόλεως, τελικά αποδείχθηκε σωστή. Καθημερινά, δεκάδες μηχανάκια παρκάρουν στην κίτρινη διαγράμμιση, ενώ ο αρχικός φόβος, μήπως παρκάρουν εκεί αυτοκίνητα έχει εξαλειφθεί.

2 σχόλια:

  1. Βεροιωτη είσαι άδικος.

    Ένα επίσης μεγάλης έμπνευσης έργο, μοναδικό στη Ελλάδα και από τα λίγα στην δυτική Ευρώπη, που το χαιροντε οι επισκέπτες της πόλης μας και όταν επιστρέφουν στους τόπους τους έχουν να λένε για τον πρωτοποριακό Δήμο της Βέροιας, είναι το ασανσέρ και οι εξωτερικές κυλιωμενες σκάλες στην εληα.
    Ελυσαν το πρόβλημα σταθμευσης ντόπιων και ξένων με άμεση πρόσβαση στο κεντρο.
    Ευτυχώς δεν μπήκε στο μυαλό κανενός αντιδήμαρχου κανένα τελεφερίκ που είδε σε επίσκεψη του στο εξωτερικό, να γελάει ο δενδροποταμος και η Αγ. Βαρβάρα (Αττικής) με εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια και για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την ποδηλατοκίνηση. Αργήσαμε λίγο, αλλά δεν πειράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ