Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι τρέχει μεταξύ τους;

Ο τραγουδιστής Snik και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρακολούθησαν μαζί τη φιέστα του Ολυμπιακού. Τι τρέχει ανάμεσα τους; Μία φωτογραφία με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Snik έκανε τον γύρο των social media. Η πρώην σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου έχει αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, ενώ ο Snik φαίνεται πως έχει χωρίσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έτσι, η φωτογραφία αυτή ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες ότι κάτι ρομαντικό αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Όμως, όπως ανέφεραν στην εκπομπή “στο Πρωινό” του Αnt1, υπάρχουν εξελίξεις. Ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Η Παναγιώταρου τα έχει με τον Snik που χώρισε από την Ηλιάνα»; Σύμφωνα με τη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή, ο ράπερ που χώρισε από την Ηλιάνα, βρέθηκε τυχαία με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη φιέστα του Ολυμπιακού.

Η Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ότι ο Snik είχε προσεγγίσει το μοντέλο για να πρωταγωνιστήσει στο κλιπ του.

«Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Πιστεύω όμως ότι του αρέσει η Αλεξάνδρα του Snik, ενώ από όσο ξέρω την Αλεξάνδρα ο Snik δεν είναι του γούστου της», είπε η Φαίη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



3 σχόλια:

  1. Πόσο ενδιαφέρουσα είδηση;;;;; Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α,έτσι εξηγείται η φαγούρα των καλαμπαλικίων μου...10 γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά, που να το φαντάζονταν ότι η λύση θα δίνονταν από τον σνικ(????)και την Παναγιώταρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή χάσαμε την νύφη?όχι ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ